Sınavlar , Görevler ve Özel Haritalar Hk.

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve erzincanli24 tarafından 15 Nisan 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 26 lwl sınav gircm ama hırma valencia 2m hasar diyr hangi gemi o ne mzan nasıl cıkıyr

2. cαρτ

cαρτ Guest

Merhaba,

Valencia admirali sunucunuza gelen resetten sonra her 4 saate bir olmak üzere 23/1 haritasında ortaya çıkmaktadır.

İyi Oyunlar.

3. CEDAG

CEDAG User

bak arkadaşım taşlar tasarımda takılı değiştirmem toplarda takılı değiştirmem miletler topluluğu askeri sürekli savaşcı kesiyoruz en az 1 haftalık 2 tane pet var 1i hasar önleme ve isabet 2ncisi hasar önleme kaçınma kaçınma olanıda kullanmıyorum sadece görevli vudu rahibi kıristal nimeti kontrol ediyorum yani eksilen yada değişen bişiy tok yazmamdaki sebep bu ve senin gibilerde hemen atlıyor senin malzeme yada taş eksik hayır eksik değil sanaş etkinliği çıktı atışlar adminlerin köpeklerine göre ayarlandı seninle ilgili sorun yok başta demirci oğlu ve silah arkadaşları sen oradan çek bakalım kıyamet balyozu 40 top ile herşey değişir bilmem anlatabildimmi adamlara bayram parası lazım

en son buraya yazıyorum support ile kanlı bıçak bunlar turk fetöcüler gibi sahte milletin parasını alıp 2gün sonra atıları düşürüyorlar bir iki paket dayanıp billete aldırıyorlar atışları eski yerine gelmiş oluyor para nerde bayram parası yarısıda almanya

ilk kez giriş yapıyorsan eyvallah dicem ama oynayan arkadaşın yokmu konuşmuyormusun aslan yürekli nasıl ne lazım nekadar sıkıyonuz ne kazanç var diye demekki konuşmuyon...2 tek oynuyorsun desek bizim serverda isen girdiğinde batarsın hadi bi ihtimal 1 npc ye 2 3 atış yap

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 11 Haziran 2017
  4. cilalı tüfek bitince aslan yürekli de atışlarınız düşüyor fakat bu kadar olmaması lazım onuda bir kontrol ediniz şarapnel yağmuru açıp atış yapınız fakat 5-6 bin civarı düşüyor yada oynaklık gösteriyor birde hata olabiliyor bazı arkadaşlarıma da oldu 9-11 arası düşüş fakat sonradan düzeldi gerçi onlarında cilalı tüfekleri bitmişti

5. evet bendede aynı sorun var 58 atıyordum havai ile 48 e düştü bi sorun var yeni oyuncu değiliz

6. Bufflar bitmiştir, Top yerlerinde eksiklik vardır, yeteneklerde npc hasarını değiştirmişsindir kalede değişiklik yapmışsındır, amirallerle sıkmış olabilirsin, bir çok sebebi var ama oyunda hata olduğu söylenemez benim 78 k vuruşum 72 ye düştü buff bitti diye oyunu kontrol etmeden zerzenişte bulunmayınız :)

7. ●ђр●

●ђр● Guest

Merhaba CEDAG

Kelimelerinizi dikkat etmediğinizden banlandınız.

İyi oyunlar.

8. Merhabalar ben 9 tane yengeç haritası yaptım ne yengeç gövde nede kristal nimeti verdi ama ne hikmetse 14 gün olam başak gövdem 197ye çıktı bu apaçık oyunun hatasıdır acilen düzeltilmesini talep ediyorum. ve benim gibi uzun süredir nimet çıkaramayan arkadaşlarımda mevcutt acil yardım

9. ●ђр●

●ђр● Guest

Merhaba

Gövde ya da nimet alamadıysanız top hasarı, mojo güverte ya da ışınlanma almışsınızdır.

İyi oyunlar.

10. sizce diger etkınlık ne olur admın bey lütfen forumu takıp edınız yazmayın sadece tahmınlerı ogrenmek istiyorum :)

11. ●ђр●

●ђр● Guest

Merhaba

Bunu tahmin etmek mümkün değil ki, yapabileceğiniz tek şey tahmin adına, geçen senenin etkinlik duyurularına bakmak. Forumu takip etmekten başka yapabileceğiniz bir şey bulunmamaktadır.

İyi oyunlar.

12. ezbere cevap vererek konuyu kapatamazsınız ben 9 tane yengeçler kristal nimeti veya gövde almadım. hatta seyir defterimde aldığım ödülü dahi yazmadınız sorun şu bana başak gövde nerden geldi ben yapmadığım halde. konuyu direk ezbere konuşarak kaptırsanız hiçbir soruna çözüm bulamazsınız

13. ●ђр●

●ђр● Guest

Merhaba

9 tane yengeç vurdunuz diye kristal nimeti veya gövde almanız gerekmez, ilk mesajınıza yazdığım gibi top hasarı, mojo güverte ya da ışınlanma almışsınızdır. Aldığınız ödül muhakkak yazıyordur, ha oldu da yazmıyor ise ki bunu söylemek için 9 kez beklemişsiniz sanırım, support ile iletişime geçmeniz gerekmektedir.

Başak gövde de gelmez size siz başak yapmadan. Anormal bir durum olduğunu düşünüyorsanız yine support ile iletişime geçebilirsiniz.

İyi oyunlar.

14. son göreve geldm 20bin kronor 1 tanede parca istiyor iskandinavyada oynuym ama görevi kabul edemiym her şey var türkçede değil anlamıyom acil yardm resel gelmeden

15. HODOR

HODOR Guest

Selamlar,

Ekran görüntüsü atarsanız yardımcı olmaya çalışıcağım.

İyi oyunlar.

16. HODOR

HODOR Guest

Selamlar,

Malesef görünmüyor lütfen mesajınızı düzenleyip tekrar deneyin.

İyi oyunlar.

17. ben sınavı başlattm 100m hasar diyr gemi hangi adaya gitck ama

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.