Sınavlar , Görevler ve Özel Haritalar Hk.

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve erzincanli24 tarafından 15 Nisan 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ben bu görevi alt haritalarda yaptım altı tane topladım çıktı hemen

2. 1/4 deki görevde pahalı rom topla diye görev var bu nedir acaba?

3. cαρτ

cαρτ Guest

Merhaba,

Göreviniz aktif iken flying dutchman sistemini kesmeniz gerekmektedir.

İyi Oyunlar.

4. madalyon02

madalyon02 User

Capt bey adalar adlı konuma cevap bekliyorum

5. selam kolay gelsin ben lwl yapıyodum taç hazır başlattım 30 mil hasar verdim intikama herşey tamam şu linkde ki gibi oluyor ne yapmalıyım http://prntscr.com/fejl31 teşekkürler

6. suskun.56

suskun.56 User

17 1 harıtasındakı güvenli limana gıdıp Oswald Murray görev verıcıye teslım etmen gerekıyor.

7. sorunun kaynağı diye bi görev var 4 şifreli vault belgeleri topla diyo nerden bulurum admin?

8. Janissary

Janissary Guest

Selam,

Belgeler görevde batırmanızı istediği sistemlerden çıkacaktır, zaman alabilir ve inatçılık yapabilir.

İyi Oyunlar.

9. deniz_4_9

deniz_4_9 User

1 aylıkmı aktif olacak olacaksa ödüller nelerdir belli midir?

10. Janissary

Janissary Guest

Selam,

Arkadaşımızın dediği gibi, 17/1 haritasındaki görev vericimiz Oswald Murray'a teslim etmen gerekiyor, bunu yaparken gemin kendisine çok yakın olmalı ki taçları teslim edebilsin.

İyi Oyunlar.

11. Janissary

Janissary Guest

12. deniz_4_9

deniz_4_9 User

13. Selam Korsanlar.

Haziran aylık giriş bonusu şuan aktif durumdadır ancak bazı teknik nedenlerden dolayı 26-30 seviye arasındaki oyuncular ekstra hediye olan imparatorun ganimet kesesini alamadılar. Bu sorun bugün yapılacak çalışma ile düzeltilecektir.

Seafight Ekibiniz. burda yazılan imparator kesesi şuan için mi yoksa ay sonu ortası falan için mi ? şuan içinse benim hesabıma eklenmedi

14. *j*j*

*j*j* User

selam.
    benim gemi seviye 17 de 18 i bulmak için 17 nin bütün görevlerini bitirmem mi gerek.

tp:400 ml de yani ihtiyaç yok neden çıkmıyor anlamadım.lütfen bilgilendirin ne yapmak lazım.

Teşekkürler.

15. HODOR

HODOR Guest

Selamlar,

Görevleri bitirmenize gerek yok tecrübe puanı yeterli ise başlatabilirsiniz sınavı.

İyi oyunlar.

16. HRMA Valencia reset gelmediği taktirde çıkmı saatleri bellimidir.

17. cαρτ

cαρτ Guest

Merhaba,

Reset gelmediği taktirde söyleminizin ne olduğunu anlayamadım ama resetten her 4 saatte bir olmak üzere 23/1 haritasında valencia admiralini bulabilirsiniz.

İyi Oyunlar.

18. Bir ay Oldu otoriter bekliyoruz değiştirseniz olmaz mı kardeşim otoritere darbe verme filan olsun bir görev için bunca zaman bekliyoruz 5 ay bekleyenler var yaw haksızlık bu

19. 5 ay oldu mu ya yeni leveller çıkalı

20. cαρτ

cαρτ Guest

Merhaba,

Sizlere bekleyin diyen birisi olmadığına göre böyle bir söz söylemeniz doğru değildir. İlerleyen zamanlarda bu konu ile ilgili çalışma yapılır ise duyurusu yapılacaktır.

İyi Oyunlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.