Şimdi nasil devam etmeliyim ???

Discussion in 'Kullanıcı Köşesi' started by ***_007JBond_***, Aug 1, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Gemide 75 adet 25lik, 10 adet 30luk, 124 adet 27,5luk top var. Kaleler; rampa 5/6, barutluk 1/6, dümen bodoslamasi 2/6. 800k kar güllesi var ve 12 tane kış haritası var hepsini yaparsam 2.100mil kar güllesi olucak. 19 yetenek barut ve npc hasarini 5 ledim. Telemachus tasarımı var. Bundan sonra ne yapmaliyim. Yetenek yapmam gerek ama kristal kasmak zor inciyle almayı düşündüm ama kaleler daha tam deil. Biraz fikir Teşekkürler.

2. EmirülErdem

EmirülErdem Guest

Selam

konuyu acik birakiyorum goren arkadaslar size fikirlerini belirtsinler.

3. Selam,
    öncelikle yetenegi 35 yapana kadar uğraş.
    ayrıca şuan bulunan enkazları durmadan kes onlarda amiral topları veriyor ordan ne kadar top alırsan faydan olur.
    özgürlük tasarımına sıktınca kristal ve inci alıyorsun karaborsadan ne kadar alırsan al zarar etmiyorsun attıgının fazlasını alırsın
    şimdilik bunları yap yeterlidir :)

iyi oyunlar

4. Bana enkazdan 9 tane 25lik 1 tane 55lik top çıktı, amiral ciksa cok guzel olurdu. Ozgurluge vur demissin bi kac kez denedim ama imkansiz bir tane ozgurluge 100 kisi sıktığı icin en fazla 3k inci alabildim heralde yetenekleri inciyle yapıcam yada kristal paketi alicam

Baska oneri varsa iyi olur