SİLİNEN 72 BİN PUANIMA NE OLACAK NE ZAMAN GELECEK

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ksr1907 tarafından 4 Eylül 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ksr1907

ksr1907 User

ETKŞNLİK SIRALAMASINDA 1.YDİM EN YAKIN RAKİBİME 32-33 BİN FARK ATMIŞTIM. SABAH 6 RESETİNDEN SONRA 72 BİN PUANIM SİLİNDİ SUPPORTA YAZDIM BANA VERİLEN CEVAP "Açıkçası daha önceki sıralama hatalarında bakarsak düzeltmeleri uzun sürer tabiiki bu aradada etkinlik bitmiş olur. Ödülünüzü de şuanki sıralamanız üzerinden alırsınız." YANİ BU DEMEK OLUYOR Kİ PUANLARINIZ İADE EDİLMEK İSTENSE DAHİ BU ETKİNLİK BİTENE KADAR ANCAK OLUR BU ŞEKİLDE DE ELİNİZE HİÇBİRŞEY GEÇMEZ DEMEK İSTEMİŞLER. E ŞİMDİ BENİM 1. OLUP ÖDÜL ALMAK İÇİN SATIN ALDIĞIM 60 TL LİK KALP KIRICI CEPHANESİNİN ZARARINI KİM KARŞILAYACAK ? BEN O KADAR GÜLLEYİ 1. OLMAK İÇİN ÇEKTİM VE ÇEKMEYE DE DEVAM EDECEKTİM. BİRİLERİ ARTIK YARDIMCI OLSUN. ZARARIM KARŞILANSIN. HAKKIM OLMAYAN HİÇBİRŞEYİ İSTEMİYORUM SADECE ÇOK GEÇ OLMADAN YAPILAN HATADAN DÖNÜLMESİNİ RİCA EDİYORUM

2. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Sanırım siz anlamak istemiyorsunuz. Size çözümü hemen olmaz diyoruz daha geçen etkinlikten sıralama ödüllerini hallemediler 2 günde bunu nasıl halletmelerini bekliyorsunuz. Size açık ve dürüstçe yazdık uzun süreceğini.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.