Bug / Oyun hatasi Silah Ustası

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve яoтαsız tarafından 16 Eylül 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Support'a "Silah Ustası'nın etkinliğini kapatmama rağmen otomatik olarak patlayan cephane almaya devam ediyor; lütfen kontrol edip bu sorunu düzeltir misiniz?" yazdım; ancak "oyuna girişte deaktif ederseniz sorun yaşamazsınız" diye bir cevap geldi; tamam da ben zaten deaktif etmeme rağmen sorun yaşadığımı belirttim ve buna karşılık böyle bir cevap geldi; Support görevlileriyle tartışmak istemediğim için bir de size danışıyorum modlarım, silah ustasını deaktif etmekle düzelmeyen gerçek bir sorun olduğu için bu sorunu bir de siz yetkili merciye iletir misiniz?

2. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Malesef bayağıdır var bu sorun rapor edildi uzun süre önce hatta programcılarda onayladı sorunu üzerinde çalışmaya başladılar. Umarım en kısa sürede durum çözüme ulaşır. Bu süre zarfında patlayan güllenizi 10bin altına indirmemeye çalışırsanız sizin yerinize gülle almaz.

яoтαsız bunu beğendi.
  3. İlginiz ve cevabınız için teşekkürler; kolay gelsin.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.