Silah Ustası Truva Atı mı?

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve PLATINIUM70 tarafından 6 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Gemi mürettebatından silah ustası patlayan gülle 10000'in altına düştüğünde almakla yükümlü..Bu mürettebatı gemiden kovmaya çalışıyorum.Ancak mümkün olmuyor.Dolayısıyla inci biriktirdiğim her durumda hiç te istemedeğim halde sürekli patlayan gülle yükleniyor hesabıma.Ben bu mürettebatı nasıl kovabilirim??

2. o sandık aldıgın menude orda silah ustası var ona çarpı at almaz

3. Aynı sorunu ben de yaşadığım için supporta bildirdim. Klasik cevap "programcılarımız bu sorun üzerinde çalışıyor en kısa zamanda düzeltilecektir. anlayışınız için teşekkürler" diyorlar. Satın alması pasif hale getirmekle çözülüyor ama kovmak istediğinizde kovulmuyor ki 14 gün gemide kalır diyor ben oyuna başladığımda 1 kere aldım hala daha var, asır oldu.

PLATINIUM70 bunu beğendi.
  4. söyliyeceğim tam bir çözüm olmaz ama ; geminizdeki patlayan gülleyi 10000'den düşürmmeeye çalışın , 10.000'Den aşağı düşmedikçe dolayısıyla yeniden almıyacaktır.Kolay gelsin

5. Selam

gerekli yerlere iletilmiştir.önerileriniz için teşekkürler.iyi oyunlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.