Silah güvertesi kalesi

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve 06BABA14 tarafından 28 Nisan 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. 06BABA14

06BABA14 User

merhaba şimdi bir yardım istegim olucak bilenlerden silah güvertesi kalesindeki dev yangını 7/7 yapınca hepimizin bildigi gibi havai fişek güllesine dot hasarı alıyoruz sorum su aynı kaledeki zehirleyicinin laboratuarı nıda 7/7 yaparsak havaı fişekdeki dot hasarınıda artırmış oluyormuyuz yoksa sadece ahtapot,buz yanıgı,fosfor vs cephaneleri gibi önceden dot hasarı olan güllelerdemi etkili oluyor .

yardımıcı olucaklara şimdiden teşekkürler.

2. Gangsta53

Gangsta53 User

• Dev yangın > Havai cephanesine DoT özelliği kazandıran kale
    • Zehirleyicinin Laboratuarı > DoT özelliği olan güllelerin DoT değerini arttıran kale
    Sonuç olarak Sadece Zehirleyicinin Laboratuarı kalesini aktif ederek havai cephanesine DoT kazandıramazsın :)

3. 06BABA14

06BABA14 User

sorumu yanlış anlamıssınız galiba benım dev yangınım acık zaten ben Zehirleyicinin Laboratuarı nıda acarak havaı fısegın dot hasarını artırabılırmıyım dıye sormustum :)

4. 06BABA14

06BABA14 User

yokmudur beni aydınlatabilcek mod veya çok deneyimli bir korsan :)

5. etki etmiyor kardeşim üzerindede belirttiği gibi daha önceden bu özelliğe sahip olması gerekir

6. bende iki kalede açık mesela fosfor cephanesi 3900 yakarken havai 2700 yakıyor fosfor atıs basına 4 kere yakıyor havai 2 kere

7. 06BABA14

06BABA14 User

cvpların için çok tşkler suan bende havaı dotu 1,7k acınca 2,7k olursa sorun yok :)

8. MusaSOW

MusaSOW User

etkı edıyor 06baba14 ama cok artırmıyor 2300 falan olur

9. 06BABA14

06BABA14 User

teşekkürler hocam . zaten o kalede başka açılabilcek çok önemli birşey yok mecbur onu açıcaz artık :)