ŞİKAYET

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ●тяαηѕρσятєя● tarafından 17 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. s.a.
    Bu oyundaki olsun Forumdaki Şikayetlerin sanki hiç bir Oyun kurucularına ulaşmadığını düşünüyorum, Sanki aramızda birbirimizle yazışıyoruz hissi alıyorum, ulaşabileceğimiz en büyük yetkililere ulaşamıyoruz, Supportların ilgisizliği ni ben mesela kime şikayet edeceğim polis'i polis'e mi şikayet edeceğim ? kusura bakmayın ama sanki oyunu kurmuşlar sizide sadece cevap yazmanız için buraya koymuşlar.Bitane oyun kurucusu gelipde oyuncuları dinlemesini görmedim.
    Hakkımızda hayırlısı olsun sonunuzu hiç iyi görmüyorum :(

2. Hiyerarşiyi ögrenmen lazım

3. ~E~P*R*O*F

~E~P*R*O*F User

Yazdıklarınıza kısmen katılıyorum, ancak Seafight Türkiye ekibinin pek elinde olan bir şey yok zira oyun sadece Türkiye serverleri ile sınırlı olmadığı gibi diğer ülke serverlerında da durumu farklı olmadığını bilinmesi lazım.

Seafight yönetiminin dikkatini çekecek şekilde farklı bir tepki göstermek gerektiğini düşünüyorum yazamayacağım bir çok alternatif bulunabilinir. Oyuncular kendi aralarında ortak karar alarak sorumsuz davranışlara tepki gösterebilir ki bu G.İ.S. lere aykırı bir durum değildir.

iyi oyunlar

4. En çok parayı türkler en çok ilgiyi Türkler veriyorsa yetkiler sınırlı olmuycak, Oyun çok başı boş durumda .

5. aşkın açılıyomu gemiler ayın 19 da

6. Değerli Abimlerim Amcalarım Kardeşlerim Bu oyun 9 senede bir yararı dokundu bana sizlere ben bundan fayladalandım geç oldu ama kar kar'dır şimdi diceklerimi çoğu kişi yapıyordu yapıyordurda yemek gibiydi oyun pc basında aman 2 santa 2 esmer 2 özel yapayım zaman kaybetmeden hatırladıkta biraz gülüyom ama çok üzülüyorum 9 sene heba oldu hata bizdede işte yahudinin ''TUZAĞINA'' düştük ''düşülmeyede devam ediliyor'' kiminiz iş'ten 1 2 saat girenleriniz var böyle başladı zaten bu oyun daha. çok şeyler var sizlerde anlıyorsunuzdur diyemediklerimi burdan @Bigpatron şahıza söylüyorum geç gir azda yazdıklarımı 1 tane bile olsa okuyan olsun senide anlıyorum Emir demiri keser hesabı. İnşaALLAH kurtulursunuz.

7. bilemiyorum öyle bir söylenti var TR 1 de :S

8. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Bütün şikayetler bizzat şahsım tarafımdan ilgilisine iletilmektedir buna emin olabilirsiniz

*Merciless* bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.