Şifre yardımı.

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ilomatik tarafından 12 Nisan 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ilomatik

ilomatik User

S.a arkadaşlar. benim bir hesabım 1 yıllık ban yemişti ve geçen ay bu ban bitti. şifremi hatırlamıyorum ve e-posta adresimin şifresini de kaybettim. nasıl bir yol izlemeliyim. Lütfen yardım edin. Şimdiden teşekkürler.

2. ilomatik

ilomatik User

ID : 41962618
    Username : -destroyer-☺

3. Sifreni unuttum bolumune tiklayarak oncelikle e posta adresine erismeye calis yoksa yapabilecegin hic bir sey yok kardesim gecmis oksun sifirdan baslaman laxim uzulerek soyluyorum

4. ilomatik

ilomatik User

support a yazsam.onlar ilgilenirler mi?

5. yigido09

yigido09 User

Selam
    support msn e müdahale edemez kişinin sorumluluğundadır . msn şifrenizi bulmak için kendiniz çabalamanız gerekicek malesefki :)

6. Msn adresinin gizli sorusunu fılan bılmıyormusun.. veya alternatıf e-maıl adresı vermısmıydın kayıt olurken???

7. ilomatik

ilomatik User

geçen sene almıştım hepsini.hatırlayamıyorum.

8. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

selam

yapmanız gereken tek şey mail adresinize ulaşmaktır. support hesaplara işlem yapmamaktadır.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.