Şifre değişikliği - gelmeyen ödüller-Support'un klasik cevapları

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve PLATINIUM70 tarafından 17 Nisan 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Şu son 2-3 gün içinde oyuna giriş ana sayfasında 1 aylık Premium üyelik-2 kat pırıltı içeriği ve 20000 Vudu güllesi vaadiyle şifre değişikliği sayfası açılıyor.Bakalım gerçekten vaadedilen ödülü verecekler mi diyerek sayfayı açtım.Şifremi değiştirdim.Ancak klasik bir seafight uygulaması olarak ödüller gelmedi.Support'a yazdım.Cevap klasik olarak:Anlattığınız sıkıntılar oyun kuruculara iletilmiştir...den başkası değildi.
    Bu uygulamadan nasıl bir kazanç elde edildi bilmiyorum ancak sonuç beni hiç şaşırtmadı!!!

Champion☆Redbull bunu beğendi.
  2. Bir de bakalım şimdi sevgili adminimiz hangi klasik cevabı verecek??

3. supporta yazmışsın sana cevap vermişler. neden foruma yazıyorsun. forum adminleri supporterlardan daha yetkili ve bilgili değil. onlar da bizim gibi birer oyuncu. anlayın şunu artık.

4. Paylaşıyorum sevgili dostum paylaşıyorum.Benim gibi bu sorunu yaşayıp çözüme ulaşan bir arkadaş bulurum ümidiyle paylaşıyorum.

5. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

selam

paylaşmadan bu tarz konularda açılan konuları inceleseydiniz cevabı alırdınız.

daha önce aldıysanız bu ödülü ikinci defa vermemektedir. almadıysanız support not alıp teknik ekibe iletmektedir.