Şifa ve Tecrübe Puanı

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ✭ζЄЯKЄŹ✭ tarafından 25 Ağustos 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 26+ lwl görevlerinde şifa yapınca gelen tp olayı kalktımı arkadaşımı şifalıyorum görevi veriyor tp gelmiyor fakat ilk kestiği npc tpsi geliyor ? hatamı var yoksa artık böylemi

2. ArmageddoN

ArmageddoN Guest

Merhaba,

Bu bir hata değil. Artık görevlerde şifa yapınca TP gelmeyecek.

İyi oyunlar, iyi forumlar.

✭ζЄЯKЄŹ✭ bunu beğendi.
  3. -ulvi-

-ulvi- User

Merhaba,

Bu bir hata değil. Artık görevlerde şifa yapınca TP gelmeyecek.

İyi oyunlar, iyi forumlar.

Sayin yetkililer ;

TP olayini maden cektiniz TR3 oyuncusuyum.
    20 lwl varken max benim hatirladigim haksiz kazanç olarak kazanilan tp leri geri cekilmişti ve NİŞANLAR olan yerde bi ikon şeklinde bir amblem vermiştiniz yanliş hatirlamiyorsam ? bu yapilan lwl görevlerinde sifa yapan ne yapti ki sifadan bedava dan tp almakta cogu oyuncu bu durumdan sikayetci olsada siralamada olmayan gemiler siralamaya girdi. Ben bu yüzden oyunu biraktim 9 senelik oyuncuyum lwl atlayan tp sini alsin.Hiç bişe kimse bise diyemez ki bu herkezde ayni orantida olan bise ki; seafight alyans olayi yok filo olayi vardir. farkli alyans filosu icersinde farkli kisileri sifa yaparak haksiz olan tp yi elde etmek bu tür kazançlar oyundan soğumaya yönelik bir durumdur.Ne yapmamiz gerek benim düşüncem önerim ya bu olay devam etsin herkez devam etsin.Yada 20 lwl üstü cikti tarih itibari ile siralamalar geri dönsün olmasi zor bir durum bunu bizlerde iyi bilmekteyiz. bu durum yasaklanmamalı yada yasaklaniyorsa eski durumuna geri dönmeli .

Kolay gelsin iyi görevler.

@Bigpatron @Arмαɢeddoи @Sensible

.......єƒє....... bunu beğendi.
  4. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Selam.

Tp olayının devam etmesi mümkün değildir, çünkü kaldırdılar. Yapılan tp'ler çekilebilir geri daha önce yapıldığı gibi. Daha önce öneri sunmuştuk oyun yapımcısına ve yeniden bu konu hakkında hatırlatma yapacağız kendisine.

Saygılar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.