Şifa Toplarındaki Çelişki

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ΟTSЏΚΛЯCI™ tarafından 5 Ocak 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba; 100 civarı 2.seviye şifa topu varken +12.000 DP puanı iyileştiriyordum şimdi 156 şifa topu var iyileştirme oranı yine +12.000 DP burda bir çelişki yokmu sizce 389 şifa topu koysak yinemi 12.000 DP puanı iyileştirecek? Eğer maximum değer 12.000 ise kaç şifa topu koymak yeterli olur? en azından fazla gülle atmayız...

2. Demirr

Demirr Guest

Selam,

Geminizin petinde özel taş yoksa ve silah güvertesi kalesinden Şifa Veren Dokunuş kalesi açık değilse iyileştirebileceğiniz maksimum darbe 12.000 DP. Şifaladığınız oyuncunun toplam darbesi ile anlık darbesi arasındaki yüzdeye göre iyileştirdiğiniz darbe puanı değişir, ayrıca geminizin isabet yüzdesi de iyileştirdiğiniz darbe miktarına etki eder.

İyi oyunlar

3. Kale ve pet haricinde sormuştum zaten. Anladığım kadarıyla şifa toplarını fullemeye gerek yok 389 topta olsa aynı değer 100 topta olsa aynı değer.

4. Demirr

Demirr Guest

Selam,

Kale veya pet taşının hariç olduğunu belirtmediğiniz için detaylı bir şekilde anlatmak istedim. Özetle maksimum şekilde iyileştirmek için şifa topunuzun sayısı değil iyileştirdiğiniz oyucunun darbe puanı yüzdesi ve sizin isabet yüzdeniz etkiliyor. Başka bir sorunuz var mıdır?

İyi oyunlar

5. bazı etkinliklerde grup haritalarına şifacı olarak girecekseniz eğer 200 adet olması iyi oluyor. kaleden ve petlerden de destek alarak normal haritada 24.000 şifa atabilirsin

6. Pet özel taşıyla +%10 Kaledeki Şifa veren dokunuş 7/7 ise + 14.000 DP tamiri veriyor burda hemfikiriz... benim anladığım şifa toplarını fullemeye gerek yok 150 adet top koysakda 389 adet top koysakta şifa artmayacak. Cevaplar için teşekkür ederim...

7. Demirr

Demirr Guest

Selam,

Biz teşekkür ederiz. :)

İyi oyunlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.