şifa güllesi replay

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve AD尺ƐNALIN tarafından 12 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Venividivici Beyfendi ; lütfen yazdıgımı öncelikle bir düzgün şekilde okuyunuz "merhaba 2 el şifa güllesine teklif basarak aldım seyir defterinde gözüküyor anasayfadan gemim kısmındada gözüküyor aldığım fakat oyun sayfasında gülleler kısmına eklenmiyor diğer güllelerdede aynımı bilmiyorum fakat inciyle alınınca ekleniyor teklifle alınınca eklenmiyor bu sorunu iletirmisiniz ?"

Oyundan çıkış yapıp girince düzeleceğini bende biliyorum kaç senedir oynadığım karşılaştıgım sorunlar benim söylemek istediğim böyle bir sorun var iletin gerekli yere çözümünü bulsunlar neden ben oyunun sorunundan çıkış yapıp tekrar gireyim ?

2. biz buradan size yardımda bulunamayız size önereceğimiz alternatif supporta yazmaktır. ben öyle bir sorun ile karşılaşmadım hiç teklif veriyorum çıkış giriş yaptıktan sonra sorun olmuyor ama yine de araştırılması için iletilir.

3. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Çıkış alıp geri girmeniz yeterli ayrıca bunun için konu açmanıza gerek yok hali hazırda yukarıda sabit konusu mevcut.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.