Sezondan Gelen Toplar

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve ozican2525 tarafından 6 Eylül 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ozican2525

ozican2525 User

Sezon açıldığı zaman o kadar süre görev peşinde kastık item ve zaman harcayarak yapılan toplar neden çekiliyor acaba ? Maden çekilicek o zaman o görevler için yakılan malzemeleride geri yükleyin.Kule hasarında o kadar gülle yaktık en son yaparken 600 milyon civarı hasar yapmıştım ve 19 adet top kastığım halde onlar bile geri alındı.Bu nasıl bir düzeltme ? Gelen yamada görevi birden fazla yapan diyor ancak şahsım adına görevleri birer kere yaptığım halde toplarım çekildi.

∂єяєвєуι-[C¤] bunu beğendi.
  2. karthagos

karthagos User

Aynen katılyorum ben de her görevi sadece 1 kere yaptım asla bug yapmadım fakat benden de 19 tane top çekilmiş diğer itemler de çekilmiş. Harcadığım malzeme ne olacak?

3. Evet katılıyorum.Görevleri yenilemeksizin tek sefer yapmış olduğum 19 topum çekildi.Attığım gülleler açtığım sandıklar pırıltı toplamak için harcadığım zamanda cabası zaten

4. Selam,

Arkadaşlar konu biliniyor. Konu gereken yerlere iletildi. Konu ile alakalı açıklama gelir ise takım liderimiz tarafından forum üzerinden bilgilendirilirsiniz.

Saygılarımla.

ozican2525 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.