Geri bildirim Sezon Uçurum Görevi

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve batuhansaygı tarafından 23 May 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Merahabalar, bu sezon 512 dalga geç diyor, oyuna bagımlı yasamak gibi birşey bu ya, bunda bi düşüklük yapılması gerek 125 tane olsa guzel olur bunu bildirin ya . 512 Nedir. https://prnt.sc/smbuyx

2. 1000 den düşürüldü.O sayının altına düşürüleceğini hiç sanmıyorum ama bir ayar çekilebilir.Günde min 2 uçurum yapmak gerekiyor ve gerçekten çok zaman almakta.

ғrαυde bunu beğendi.
  3. 256 olabilir bence. Geçen sezon yapmaya çalışmıştım ama olmadı her gün iki kere girmeye can mı dayanır :/

4. C3STC4N

C3STC4N User

500 küsür bence ideal ben gunde 3-4 kere yapiyorum suan 150 lerde

5. 51 güne denk geliyor günde 2 defa yaparsanız. Alacağınız ödülde 125 sikke her 5 dalga başına. Bence çok yerinde ne kadar emek o kadar ödül. İdeal bir oran çaba gösteren adı üstünde Çaba Sikke 'sini kazansın. Geçen sezon hiç başarılmayacak sayılardaydı hiç yoktan düzeltme yapılmış ve fırsat sunulmuş. Teşekkürler Seafight Ekibi.

6. 409’e düşürülmeli

7. Hava atmaaa :D