Sezon Peti Hakkında

Konusu 'Teknik Sorunlar' forumundadır ve кαρтαη~уσѕuη~ツ tarafından 21 May 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. selam sezon petini aldım fakat gözükmüyor ? eski bir pet çıkıyor taşları falanda yok şuan eklenmedi mi ?

2. mertt80

mertt80 User

sezon petinde sorun var supporta yazdım 3 maymunu oynuyorlar kamuoyu oluşturmak için konu açtım lafı ağzıma sokup konuyu kitliyor :D. ben sana star ın yazacağını söyliyim boşuna bekleme.Selam, Konuyla ilgili sorununu supporta yaz biz müdahale edemeyiz konu kilit.
    Edit: konunun link https://board-tr.seafight.com/threads/sezon-petinin-tasi-kayboldu.90238/

3. Size açık açık her sorunun çözüldüğü bir platform var demiş. Sizde üsteleye üsteleye hala alttan alttan laf sokuyorsunuz. Anlamınız için daha açık yazayım. ''Konu ile alakalı forum üzerinden destek sağlayamıyoruz. Hesabınıza girilmesi gerek ya hani, incelenmesi için. Bizim de böyle bir yetkimiz yok. Umarım açıklayıcı olmuştur.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.