Sezon Ödüllerinin Güncellenmesi

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve BÜYÜK-ÜSTAD-[☆34] tarafından 7 Eylül 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. 6 sezondur aynı ödüller veriliyor ve 7. sezonda da aynı ödüller veriliyor mu bilmiyorum ama artık 4. seviye ve 5. seviye dünya yaran topu tarifleri de sezon ödüllerine koyulmalıdır. Hatta ilerleyen sezonlarda 6. seviye dünya yaran tarifide eklenmelidir. Oyunu para harcamadan oynayan arkadaşlara geç de olsa bu şans verilmelidir.

Son düzenlenen: 7 Eylül 2021
  2. 7 sezon ödüllerini bitiren bi oyuncu belki gönderir ben sezon sonuna kadar beklicem anahtarlar biriksin:))

3. Keşge dünya yaran 1 ve seviyesiz top tariflerinide verselerdi 2 3 4 5 seviye dünya yaran top tariflerini vermişler bence o ve 1 top tarifleride eklenmeliydi oyunda güçsüz gemiler hiç düşúnülmüyo malesef yönetime bu onular iletilirse sevinirim kolay gelsin...

4. Selamlar 4 ve 5 seviye D.yaran tarifi sezon da veriliyor . Sayısı arttırılsın demek istedin sanırım.

5. Kıyamet balyozu topu tarifi ile tahrip edici top tarifi yerine verilebilirmiş.

6. 7. sezon ödüllerine bakmadım. Zaten 0 seviye dünya yaran tarifini 4 yapmışlar, seviye 1 dünya yaran tarifini de 5 yapmışlar sezonda. Öyle fazla uğraşmamışlar. :)

7. s.a.problem rast gele yapmalarında yeni oyun oynayanlar oynamasın yada başka sekilde teminedilsin mantığı sezonun ilk 4-5 kademesinde en alttan büyüğe gidilen top tarifleri olsa sanırım herkes mutlu olurdu. aynı sey atlantis içinde gecerli 3 kademeye geldiğinizde 40 üstü npc ler istiyor. ama 4 seviyede 30 ve üstü 3 kademe 4 kademe yer değiştirse bir parca daha ilerleme sansı olacak oyuncu arkadaşların biz oyuncudan yanayız diyen mantık bu