Sezon Ödülleri Hakkında

Konusu 'Yeni Korsan Öğreticileri' forumundadır ve ╰☆╮ЄǤЄĿĪ╰☆╮ tarafından 30 Nisan 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. teşekkürler yeni sezonda dünya yaranlar geldi. 1500 tane vardı hepsini attım güverteden. şimdi tekrar biriktirip atacağım. helaliniz var :D

JaCoPs ve ziyakaptan(§•ƒ) bunu beğendi.
  2. sezon kodu neden verilmemiş olabilir ? Her sezon veriliyordu .

3. benim gemide dünyayaran yok. bu sezonda fulleyebilir miyim? hiç dünyayaran 0 tarifi yok?

@Sanane_Halil

4. -FURKAN68-

-FURKAN68- User

sezon seafigth yakısır bi sekilde yapılmıs sasırdıkmı millet sizce ben sasırmadım ne bekliyodunuz

5. JaCoPs

JaCoPs User

sezon ödüllerinde bi yanlışlık var muhtemelen arkadaşlar derebeyi 1 ve 2 dağıttılar şuan sezonda dünya yaran vermesi normal değil yada dünya yaran tarifleriyle derebeyi takası olabilir çok daha büyük ihtimalle bizimle kafa buluyorlar düşünceside var tabi..son olarak şu 12.sezon petinde 12 rakamı olmasın diyen arkadaş seni kırmadı sayın admilerinmizin saygılar

6. 13. sezon petinin 13 olduğuna yemin edebilirim ama ispatlayamam

JaCoPs bunu beğendi.
  7. sezon kodu verilmemiş etkinlik kodu verilmemiş bu nasıl iş seafight ekibi seafight kuruluşundan itibaren ilk on yıl içinde kullanıcı sayısı milyonlarla ifade edilirken günümüzde tüm ulaşılan ülkelerde toplam onbin kullanıcı ya var ya yok inanmazsanız liglerdeki kullanıcı sayılarına bakın. neden kullanıcı kaybettiğini anlıyacak inşallah yönetim

8. Kaptan.10

Kaptan.10 User

bu dediğin tarifler neden yok dostum bahsettiğin kısmı tarif edebilir misin?

9. -LegenD-

-LegenD- User

;)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.