Sezon Fiyaskosu

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve S.P.Q.R™[ZHR] tarafından 6 Eylül 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Aylarca yazılımcılar çalışıyor.

Haftalarca beta server da test ediliyor.

Burada yapılan açıklamada: "Açıktan faydalanmayan oyuncular yapılan çalışmalardan etkilenmeyecektir." deniyor.

Sonuç:

AÇIKTAN FAYDALANMADIĞIM HALDE.

Kazandığımız tüm ödüller en WORLDBREAKER koduyla gelen hediye topuna kadar çekilmiş.

Harcadığımız malzemelerin hiçbiri geri verilmemiş.

Harcadığımız zaman ve emek amatörce yapılmış bir uygulama ile gaspedilmiş.

TEK BAŞIMA BEN DAHA İYİ KRİZ YÖNETİRDİM. YAZIK!

2. @Bigpatron Bu konuda bir çalışma yapılacak mı? Yoksa yüzüstü mü bırakılacağız?

TiryakiHasan bunu beğendi.
  3. sana katılıyorum ve bu olayı protesto ediyorum.. yazık ki ne yazık......

4. Kesinlikle katılıyorum bütün yazdıklarınıza neden beta da test edilmiyor cok acemice çalışılıyor ve bug dan yararlanmayan oyuncuların hakkını yiyorsunuz 1 mılyar hasar verdim 3 mil gulle attım neden elimizde hıc bişi yok cok yazık cok yazık.......
    @Bigpatron acıklama beklıyorun lütfen

5. ozican2525

ozican2525 User

+1 Katılıyorum zaman, item harcadık sonuç sanki bug yapmış gibi tüm toplarımız çekildi.Görevleri birer kere yapmama rağmen 19 top geri çekildi.Bu konu hakkında açıklama yapılmalı.

6. 2019-09-06 22:15:20
    1 x Dünyayaran Topu Tarifi aldın.
    2019-09-06 22:15:19
    1 x Dünyayaran topu aldın teker teker geri vermeye başladılar....

7. ozican2525

ozican2525 User

Kod ile verilen topu verdiler.

∂єяєвєуι-[C¤] bunu beğendi.
  8. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Selam

Programların kodlanması hakkında bilgim olmadığı için programcılar tam olarak ne yapıyor malesef bilemiyorum ancak açıktan faydalanmayan oyuncuların hesabından çekilen top iade ediliyor. Hesabınızı incelemedim ancak muhtemelen sizede iade etmiştir sistem. Seyir defterinize bakınız.

Saygılar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.