Sezon Fiyaskosu

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve özel-tim tarafından 3 Eylül 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. özel-tim

özel-tim User

Her yeni olay herşeyi mahvediyor.

Sezon çıktı açık maçık birşeyler oldu yine 1 günde 200 300 400 adet top yapan var bu toplar 4.seviye acı vericiye denk bazılarının binlerce lira yatırdıgı toplar kimisine 1 günde bedavadan geldi ?

Allah aşkına herşey de sineye çekilmez hesapların incelenmesini sistemsel kaynaklı hatayı kullanarak inci kasar gibi top kasanların tespit edilmesi ve geri çekilmesi için lütfen bildiriniz.

Gerekirse tüm server 24 saat geri alınsın sezon sıfırdan başlasın son 24 saat yaşanmamş olsun yoksa haksız bir rekabet ortamı oluşacak

Son düzenlenen: 3 Eylül 2019
    ✯RIP✯ ve BLACK_JAGUAR bunu beğendi.
  2. KяaL!

KяaL! User

+1 gına geldi artık lütfen bari bu sefer gereği yapılsın.buraya dil dökmekten sıkıldım artık her yeni şeyde bir açık oluyor.

3. komiksiniz yetkililer
    her yeni şey yeni bir açık yeni bir haksız kazanç yeni bir emeklerin boşa gitmesi.. devamını siz getirin

4. FARUK™

FARUK™ User

haksız kazanç bug ile yapılan topların çekilmesi taraftarıyım ama bugdan sonra yapılan toplar çekilmemeli millet gemisini bota attırıp npc hayvan kestirirken ben el ile 2-3-4 haritalarında npc ve hayvan kesecem sonra kastığım toplar gidecek botlar ertesi gün gene bota atacak ben bir gün daha aynı sistemleri kesecem öyle mi ???

✯RIP✯ bunu beğendi.
  5. madem hata var bilmem ne var ne için zamanında test edilmiyor bunlarda oyuna geliyor dunya gulle atıyoruz hepsi boşa gidiyor bir de toplar da geri alınıyor o zaman attıgım gulleyi felanda geri istiyorum bu kadarı da hakkımız diye dusunuyorum

6. Selam Korsanlar

Sezon sisteminde oluşan kritk bir hata nedeniyle sezonu durdurmak zorunda kaldık. Şuan progrmacılarımız hata üzerinde düzeltme çalışmalarını yapmaktadır. (Hata düzeltildikten sonra toplarda hesaplardan kaldırılacaktır.)

Seafight Ekibiniz.

Bigpatron içleri serinleten açıklamayı yaptı umarım unutulan atlanılan olmaz :)

7. Ya bu nedir ya artık bıktık bıktık ilk ince betada test edin sonra oyuna koyun ya adaletsizlik kesin herkesten çekilmeyecek o toplar itemler hep kalacak eminim

8. Sayın @Bigpatron ben emekle 59 top aldım yetmedi bir de anahtar aldım 30 tl karşılığında 66 top oldu benden de mi çekilecek bu toplar yoksa sadece bug yapanlardan mı çekilecek ve hali hazırda yapmakta olduğum görevler sıfırlanacak mı yani kısaca o kadar emek ne olacak toplar geri çekilecekse lütfen para iadesi de yapın

9. Bloody-Queen,

30 tl lik anahtara şans eserimi verdi 7 topu yoksa sabit veriyormu hocam

10. mr.gold**

mr.gold** User

Sen otur ugras zaman harca sonra toplari geri ceksinler..Zaten butun mesele o toplari kazanmak icin degil mi?Tabiki birileri bug bulup faydalanacak sonra herkes onlarin sonuclarina katlanacak..

11. Benim alamadığım neden test edilmiyor biz milyon gülle attik anahtar aldik uğraştık uyumadım boşuna mı hepsi adamlar 500 top kasmış nasıl oluyor bunlar ben anlam veremiyorum özel harita yapmışlar ama nasıl oluyor işte bunlar

12. Bug hile yapmayanlarda yanacak bizim suçumuz nedir paramızla rezil oluyoruz

13. 2. sayfadaki sandığı açka için 1 tane anahtar lazım içinden kesin 7 tane top planı veriyor

14. Adalet istiyoruz artık oyunda

15. Menetli

Menetli Guest

Selam ,

Konu bildirildi ve Sezon sistemi şuan için kapatıldı.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.