Sezon Bitince Çaba Anahtarları ve Sikkeler Sıfırlanıyor mu?

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve soner_master6 tarafından 22 Ekim 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. SONSONSON

SONSONSON User

oyun yetkililerinden daha iyimi bileceksin ? Sen öyle istiyor olabilirsin, ben öyle istemiyorum git global 8 de oyna

2. elif25

elif25 User

ona yetkililer verirben burda kalacam istedimi yaparım senin engellemeye hakkın yok kovamazsın

3. SONSONSON

SONSONSON User

O zaman milletin başını şişirme burada hadi çık limandan 9 saattir limandasın

4. elif25

elif25 User

sanane limanda kalacam sanane batıramıyon bunalıon temelli burdayım sen girmeyene dek limanda kalacam

5. elif25

elif25 User

çatlasanda patlasanda çıkmıcam bekle sende

6. hahaha çok iyi zevk alarak okudum
    yetkililer sanırım elif25 forumdan uzaklaştırırlar çünkü kişisel bilgilere kadar isteyip tehdit etmiş

7. üzücü umarım değer

SONSONSON bunu beğendi.
  8. konu nerden nereye geldi forumun amacı bu değildir iyice ekşiye çevirdiniz güzelim yeri

9. elif25

elif25 User

Dostum baslatan o kisi yaptiklarini gorseydin anlardin ama sonuc olarak ben haksizim dimi hep hakli o tapin ona dogruyu soyleyeni 9 koyden kovarlar dogeu

10. elif25

elif25 User

Onun bana ve floma ettigi hakaretleri gorseydiler ozaman kim hakli kim haksiz belli olurdu

11. -LegenD-

-LegenD- User

Çaba Anahtarları, Burç Seviye 1 topu , Kraliçe'nin Nimeti, Taçlar yada Ejderha Barutu ile takas edilecek fakat Sezon sikkeleri sıfırlanacak. 30 Kasım son gün.

12. -LegenD-

-LegenD- User

Elif 25 forum nick'li arkadaşa forum kurallarını bilmemesi, saygıdan yoksun olması ve hepsini geçtim, insanların aklı ile dalga geçmesi sebebi ile forumdan yasakladım. Konuyu kaldırmıyorum ki herkes görsün herkes okusun. Ben içerisinde bel altı olmadığı sürece konu kaldırmam arkadaşlar. Onu herkesin tanıması ona en büyük cezadır.

Saygılar.

SONSONSON ve Revenge[TR] bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.