Sezon Bitince Çaba Anahtarları ve Sikkeler Sıfırlanıyor mu?

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve soner_master6 tarafından 22 Ekim 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. SONSONSON

SONSONSON User

Hadi güvenli limandan çık burda insanları meşgul etme, burası forum ne adminler, ne oyuncular senin boş mesajlarını görmek zorunda değil. Savaş oyunu bu oyun savaşacaksan oynayacaksın. Burda kimseyi rahatsız etmeye hakkın yok.

2. @elif25 , cidden çok rahatsız edici bir kişisiniz. Lütfen forumu kurallara uygun kullanın. Ben sizi admin arkadaşlara raporladım. Tekrar saygısız davranışlarınız ve hakaretlerinizden dolayı. Unutmayın, korsan oyunu oynuyorsunuz ve üstüne bir de saçma sapan spam mesajlarla konu dışına çıkarak bir kişinin forumu kullanabileceği en kötü şekilde kullanıyorsunuz. Eğer bir sorununuz varsa, destek ekibine yazın.

3. @elif25 , haksızsın veya değilsin, bu beni ilgilendirmiyor. Önemli olan burada sergilediğin davranışlar. Hiçbir yetişkin birey böyle davranmamalı. Sorun çözücü olmak için bu tarz davranışlardan kaçınmalısın. Belki de bu tavırların nedeniyle insanlar böyle tepki veriyorlar? Bunun dışında, dediğim gibi, bu durum beni ilgilendirmiyor, ama burada forum kullanıcılarına rahatsızlık verdiğiniz kesin.

4. elif25

elif25 User

sonuna kadar haklısınız bir sorum olucak o arkadaşada uyarıda buluncakmısınız merak ediyorum

5. SONSONSON

SONSONSON User

Ben bu hesaba 12 yılımı verdim, dışarı hayatımdan kıstım maddi harcamalar yaptım. Savaşabilecek bir seviyeye getirdim, hakaret etmeden oyun gereği seninle savaşıyorum, savaşacağımda. Bu oyunun amacı savaşmaktır. Savaşıyorum diye beni kimse uyaramaz.

6. elif25

elif25 User

son yazılan yazıya bakarmısınız merak ediyorum bunu yazan kişi çok saygılı kişi dimi

7. elif25

elif25 User

senin savaş dedin 24saat beni batırmak dimi

8. dövüşmen guzum

9. elif25

elif25 User

dostum adam şuanken 10 kez batırdı sadece1.haritada beni bekliyip batırıo savaşta başkasıyla dövüşürsün sadece bana saldırıo adalet bu yaben kötüymüşüm gel 1. haritaya bak 10 dk 30kez batan başka kimse yok adam 700k vuruo ben 160 k napabilririm battım yeni canlanmıcam beklio inanmayanlar baksın 1. haritaya gelsinbu sadece bana saldırıo adalet bu dimi

10. elif25

elif25 User

sana yazarken 4kere batırdı ve halen beklio ben 24 seviye nasıl olacam doğmak yoksadece batır casusla batır

11. elif25

elif25 User

savaştan anladı beni öldürmekk

12. @elif25 sana her saldırdıklarında çıkış al zamanla bıkıp saldırmazlar.

13. Rapor et tuşuna basıp raporlayabilirsin. Ben admin değilim uyarıda bulunamam.

14. elif25

elif25 User

1 sohpetten çok konuştum için banlandim 2 sen yazdiktan sonra 20 kez daldi israrla dalio cikis yapamadim zorbisekilde limana saklandim bidaha cikmicam 24 seviye olamicam

15. kardeş merak ettimde ne olduda okadar taktın bu kişiye ?

16. SONSONSON

SONSONSON User

Argo,küfür, filo başkanı aileme küfür etti. Şimdi filoca oyuna giremiyorlar.

17. elif25

elif25 User

abicim anlatiyim yetkin diye biri vardı onun arkadaşı bu 2si ben günlük görev yaparçıkarım başka derdim yok ama bunların hepsi beni haritada2. mapta gördüya 200 kez ruhum çıkana kadar batırıpdoğma canlanmaya izinvermez akşama kadar 24 seviye olmaya çalışıom amab bu kişi 700k hasar vurup tekatıo 1.haritadan23.haritayakadar türklere ybancılara haber salıpgördünüz yerdeöldürün diyo inkar edecek olan bu bugün ben geldimflonuzun liderinide sizideöldürücem dedi ve 2 saattirpeşimde limanda gemimçıkartamıyom çıktıya casus takmışhemen batırıp arıyo savaşta savaşırbıkar ama bu ısrarla yemin ediyorum yetkinve bu oyunda konuşmiyim oynamiyim diye bana taktı şimdi sana soruyombu kişiye hiç bir şey denmiyio ama ben yazınca çok kötüyüm dimi sen söyle çözüm ne olsun ben 160k canavarlara buna 60 k zor ben nasıl oyunoyniyim az önce bana uyardılar sonrasında 20kez batırdı

18. elif25

elif25 User

reverenge bende bi konu başlatmakistiyorum anket koy bunuoyuna girerken savaşmakayada gezinmebarış 2ye ayrılsın barışta savaşyasaklansın sadece etkinlik yapma gezme olsun savaşta herkez kim kimedumuma herşey serbest olsun ben özgürce gezipgörev yapmayı istiyorum anket yapılsın

19. Bunu kendin yapabilirsin.

20. elif25

elif25 User

başlattım anketi lütfen açılan anket gelsin herkez huzurlu olur barış sohpeti ile savaş sohpeti farklı olsun

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.