Sezon Bitince Çaba Anahtarları ve Sikkeler Sıfırlanıyor mu?

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve soner_master6 tarafından 22 Ekim 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. sezon bitince çaba anahtarları ve sikkelerde sıfırlanıyor mu ? ayrıca sezon bitimine kaç gün kaldığını nereden öğrenebilirim?

MİMAR bunu beğendi.
  2. Merhaba @soner_master6 ,

Sezondan sonra elde kalan Çaba Anahtarlarına ne olacak?

Çaba Anahtarları, Burç Seviye 1, Kraliçe'nin Nimeti, Taçlar veya Ejderha Barutu ile takas edilir. Sezon sikkeleri de sıfırlanıyor.

Sezon 30 Kasım'da sonlanacak.

Güncel sezon konusuna buradan ulaşabilirsin.

İyi Forumlar.

Son düzenlenen: 22 Ekim 2023
  3. teşekür ederim

4. Rica ederim.

5. elif25

elif25 User

MiG-29 bu ardaşa ceza versenizyetkine ısrarla oyun yok oynatmıcam gebereceksin diyip batırıo bakın artık

6. SONSONSON

SONSONSON User

Sadece savaşarak batıracağımı söyledim. Ve savaştım batırdım. VE Burdada söylüyorum savaşacağım, batıracağım. Oyun savaş oyunu batmaktan korkan, oynamasın. Teşekkürler.

7. elif25

elif25 User

savaşmak 1den 25e kadar gezip batırmak dimi sen bana iletişim adresinii versene bi memleketini nerdeoturdunu

8. elif25

elif25 User

masum rolüyapma ulan oyuna giremiom inanmayın buna

9. SONSONSON

SONSONSON User

10. elif25

elif25 User

ulan şimdi girdim dibimdeydin batırmak için yalancı

11. elif25

elif25 User

limandayım yetkili kim varsa sonson deneni inanmayınya siz yapın yada savcılığa ceza buluncam

12. SONSONSON

SONSONSON User

1 kez batırdım diye çok üzüldüğünü şimdi farkettim. Ve birdaha seni batırmayacağım. Lütfen oyuna gir, seni batırmak yerine sana destek olacağım. Böyle düşüncelere gireceğinin farkında değildim. Seni kırdığım için özür dilerim. Oyuna girebilirsin.

13. elif25

elif25 User

yalancıya bak ulan 30 kex batırdı seyirdeferini gösteririm saysız batırma masum roolüne yatma yalancısahtekar banlayın buna en ağır cezayı verin 1d 20 kez batırdı seyir defterime bakın bunun yalanı çıksın

14. elif25

elif25 User

ulaaaşimdibaktım 10dkda 30 kezbatırmış ardardayalancı sahtekar seyirdeftere bakın

15. SONSONSON

SONSONSON User

Eski ismi görevcikaptan
    Yeni kod adı: DeathNote yeni kullanıcı adın hayırlı olsun. Sevindim çok güzel olmuş. Beni benden aldı,

16. elif25

elif25 User

aldı gemiyle 30 kez batırdı ben biriktirip alacam nasip olursa zengin batır batır sonra yapmadımyalancı

17. elif25

elif25 User

kes sahtekarsınbanlayın bu pislği

18. elif25

elif25 User

sen neiğrenç biri bu casus dikip izlio 30kez batırıp masuma yatıo yancısı yetkinde de kendisinide banlayın

19. SONSONSON

SONSONSON User

Galiba biraz sinirlenmiş öyle hissediyorum

20. elif25

elif25 User

tek şartla affederim oda 14 k orikalkum yüklicen cezan bu

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.