Seyir Defterindeki Log

Discussion in 'Kullanıcı Köşesi' started by Fatihcivil, Mar 25, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Fatihcivil

Fatihcivil User

Sistem bonusu olarak altın.
    36'936'936 Altın bu ne demek oluyor?

2. Bordo

Bordo Guest

Merhaba;

Pazarda bir ürüne teklif verip kazanmışsanız verdiğiniz altının bir miktarı sistem bonusu olarak (VIP üyelikten dolayı) geri gelir.
    İyi oyunlar.

Last edited by moderator: Mar 25, 2017
    MsStark likes this.
  3. Fatihcivil

Fatihcivil User

teşekkür ederim kolay gelsin :)

MsStark and Janissary like this.
  4. ZooM

ZooM User

Vip bonusu %10 luk geri iade veriyor diye biliyorum.. yani 360milyon kusur altın basılmis hazir basilmisken neye ve nasil basildiginida kontrol etseydiniz sn.yetkili

5. Bucalı_35

Bucalı_35 User

aynen öyle ne bu bolluk böyle ya 360 milyon az bişi degil ve pazara basılmayacak kadar uçarı bi rakam bencede kontrol edin

6. x.ΛŦΛ.x

x.ΛŦΛ.x User

kendi kendini ele vermiş arkadaş altın hilesi açık :D

7. Arkadaşlar bence ortada hile yada başka yasal olmayan bir durum yok. 11 k teklif veriyorum ogoun tılsım için sistem 75 milyon geri veriyor hesaba eklenen birşey yok sonuç olarak. Önemsemiyorum

8. ne hilesi ya siz hiç otoriter cıkarmak için veya intikam cıkarmak için ust haritada npc vurmadınızmı 300 milyon 3-5 saatte kasılıyor zaten savaşta ele geçiriyorsun 15-20 m altın geliyor

9. ●ђр●

●ђр● Guest

Merhaba

Sayısal rakam %5. Vip üye pazarda hem inci hem altın olarak %5 indirime sahiptir.

720 mil altın da pek bir şey degil artık. Oyuktan bol bir sey olmayınca da insan sallıyor pazara hepsini :)

İyi oyunlar.

Thread Status:
Not open for further replies.