Seviyeli ve Güçlü Gemiler Hakkında

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve taress tarafından 21 Nisan 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. taress

taress User

yüksek seviyeli oyuncular yüzünden düşük seviyedekiler rahat rahat oynayamıyor illa herkesin oyuna belli bir miktardan daha da fazlasını yatırması lazım ama genede o insanlara yetişmek çok zor hatta imkansız bude rekabeti çok zorlaştırıyor keyfi kaçırıyor bence levelinden daha düşük haritalara indikçe bu gemilere güçlerinin (hasar, darbe puanları vb..) özelliklerinin düşürülmesi ve alt seviyedeki gemilerin en azından bu gemiler tarafından daha az rahatsız edilmesi sağlanabilir hemde rekabet ortamı daha adil bir seviyeye iner

bu gemiler hakkında sohbetten tek bir etseniz hemende sohbet ban yiyorsunuz ki oda ayrı bir muhabbet bugün bir görev gemisini kesemedim aynı gemi 5 kere batırdı sırf keyif olsun diye 120k darbe puanı vuruyor tek atışta bense en fazla 20k atabiliyorum aradaki farkı gelin siz hesaplayın sıkılıp çıkıyorum oyundan bu sefer onun için bu gemilerin elit puanları seviyeleri lig ve sıralamaları üzerinden bulunması gereken haritadan daha düşük bir seviyeli haritada en azından özellikleri düşürülürse böle raht ahkam kesmeleri engellenir hemde bizde biraz rahat oyun oynarız

lütfen bu tarz durumlar için geregi yapılabilirse en azından oyun yenş baslayanlar için daha keyifli bir yer olabilir her etkinlikte 1 paket satın alsam bile bu gemiler sayesinde etkinlikte kasamam ki bence

2. Kaiツ

Kaiツ User

haklısın bende 3 aya yakın oldu baslayalı sabırlı biri olmama rağmen çok sinirlendiğim oldu. hatta şu bp eventlerinde hiç oyuna bile girmiyordum. şuan gemim orta seviye ve biraz rahat ettim. oyunun geleceği açısından yeni oyuncuları daha fazla korumak teşvik etmek gerek ama çok önemsediklerini sanmıyorum.

3. Kesinlikle bu oyunun tadı yeni gelen oyuncular ile olacaktır , adamlar 140 vuruyor en azından yeni başlayan arkadaşlar için bir koruma sistemi olmalıdır veya aşağı haritalarda oyunculara saldırırken , vuruşlarda düşüş sistemi vs çok rahat ayarlanabilir

@Menetli FM efendim muhtemelen diğer ülkelerin forumlarında da böyle konular sayısız şekilde açılmıştır yeni başlayan arkadaşları korumaya yönelik , lütfen bir değerlendiriniz :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 23 Nisan 2019
  4. Vuruşlarda düşüş bence olmamalı çünkü alt haritalarda etkinlik gemisi ve ada falan vuruyoruz. Bunun yerine acemi koruması tarzı bi sistem getirilebilir.

5. vuruşlarda düşüş sadece oyunculara karşı olmalıdır zaten başa türlü olmaz

6. AlınTeri

AlınTeri User

Acemi koruması geri gelsin bence. 10 seviye altı arkadaşlar başka bir oyuncuya saldırmadıgı surece korumalı olsun misal. Boylelikle etkinliklerde falan kar edebilirler belki.

7. Selam,

Kendinize göre haklısınız. Fakat rakiplerinizde kendisine göre haklı. Olaya birde onların penceresinden bakın. Siz ben para yatırıp o seviyeye gelmek zorundamıyım diyorsunuz, bu sizin pencereniz. Rakibinizde kardeşim ben bu kadar harcama yaptım, şu seviyeye geldim, şöyle emek harcadım, böyle emek harcadım dese onada hak veririz değil mi? Özellik düşürülme imkansız bir olay. Hak edilmiş birşeyi düşüremezssin. Fakat sayın @AlınTeri güzel bir öneride bulunmuş. Bu ve bu tarzda önerilerinizi dikkate alarak rapor ediyoruz zaten.

Saygılarımla.

AlınTeri bunu beğendi.
  8. taress

taress User

RELAX kardeşim siz olayı çok yanlış anlamışsınız ben paket alıp oyun içinde kasmak için alıyorum ama bunun gibi çocuk zekalılar yüzünden ben aldığım paket ile kasamıyorum dedim benim paket alıp bu çocuklarla uğraşmak gibi bir derdim olduğundan demedim sen olayı kendi kafanda nasıl kurduysan artık o senin problemin ha tabi para diyorsan olay doğrudur ben onlar kadar yatırmadım söyleseydiniz o zamn üye olurken şu kadar para yatıranın haklarını koruruz bende ona göre oynardım işi bence para kısmına taşımanız sizin açınızdan yakışık kalan bir cümle değil benim dediğim olay tam olarak şu ;

2019-04-24 23:24:10
    вυz-мανιѕι tarafından batırıldın.
    2019-04-24 23:23:17
    253 TP (Tecrübe Puanı) aldın.
    2019-04-24 23:22:40
    ¦ tarafından batırıldın.
    2019-04-24 23:22:38
    405xHançer kaldırıldı. Sebebi: Ele geçirme.
    405xDeri Zırh kaldırıldı. Sebebi: Ele geçirme.
    405xNormal Korsan kaldırıldı. Sebebi: Ele geçirme.
    405xFitilli Tüfek kaldırıldı. Sebebi: Ele geçirme.
    1764043xAltın kaldırıldı. Sebebi: Ele geçirme.
    2019-04-24 23:22:37
    ¦ gemisince ele geçirildin.
    2019-04-24 23:21:13
    ☾☆_ıѕѕιz_α∂αм_☾☆ tarafından batırıldın.
    2019-04-24 23:20:23
    2019-04-24 23:19:19
    2019-04-24 23:18:43
    Geminde şimdi 721 daha çok vudu puanı var.
    2019-04-24 23:18:14
    ☾☆_ıѕѕιz_α∂αм_☾☆ tarafından batırıldın.
    2019-04-24 23:18:02
    2019-04-24 23:17:58
    2019-04-24 23:17:04
    2019-04-24 23:17:02
    8379290xAltın kaldırıldı. Sebebi: Ele geçirme.
    405xDeri Zırh kaldırıldı. Sebebi: Ele geçirme.
    405xHançer kaldırıldı. Sebebi: Ele geçirme.
    405xNormal Korsan kaldırıldı. Sebebi: Ele geçirme.
    405xFitilli Tüfek kaldırıldı. Sebebi: Ele geçirme.
    2019-04-24 23:17:01
    вυz-мανιѕι gemisince ele geçirildin. (hepside "sadece savaş" filosu üyeleri genelde bu şekilde hareket eden.)

üst üste aynı gemi tarafından ve kendisiyle de uğraşmayıp sadece sistem gemisi keserken kesilmek pek hoş olmuyor kendisi de benden tam olarak 5 kat fazla vurduğundan gerekte yok zaten ancak boşa cephane harcarım..

yani sizin bana verdiğiniz cevaba bakılırsa oyuna o daha çok para yatırdı senin gibi gemileri batırmak onun daha çok hakkı sende daha çok yatır seninde hakkın olsun der gibi bir cevap vermişsiniz ben naçizane fikir sundum çünkü yaşadığım kadarı ile gerçekten keyif kaçırıyor ha "AlınTeri" arkadaşımızın fikride güzel değerlendirilmeye alınırsa tabi gene beni çok etkilemez ama en azından sizin bir çaba gösterdiğinizi görürüz ben bilseydim gemiyi LVL 12 yaptım tek başıma bu kadarına yetiyor gücüm filosuz zira level görevlerinden gelen inci ile topları almak için ama "AlınTeri" arkadaşın fikirininde uygulasanız gene güzel yada biraz daha ilerisini yapıp bir kere batırılınca geminin üstünde kalan bir koruma açılsa başka bir oyuncuya saldırınca kaybolsa "clash of clans" oynamışsınızdır kesin her levelde ve her zamn etkili olur buda arkadaşın fikrini biraz daha her kes için kullanılabilir yapar tabi uygulamaya alırsanız.....

9. Kaiツ

Kaiツ User

Relax cidden sen çok yanlış gelmişsin. Para yatırıp o seviyeye gelmekle ne ilgisi var? Biz yeni oyuna başlayan insanları teşvik edin koruyun daha çok yeni oyuncu gelsin bunu istiyoruz. Yeni oyuncuların sorunlarını anlatmaya calısıyoruz sen güçlü gemi gözünden " ee para verdim batıracam tabii " diyorsun. Bunu bi oyuncu dahi dese yanlış ama burada görevli birinin bunu demesi daha üzücü yani