Seviye

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve QASSİMODO tarafından 30 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. QASSİMODO

QASSİMODO User

şu anda 5 seviyeyim hep 5 i geçmeyin deniyo ama ben ışıkta zaten kasılmıyorum, girdiğimde barutsuz bile 10 bin vuran gemiler olduğu için beni kesiyolar 500 inci bile kasamadan.başka da bi önemi yok sanırım.seviye atlarsam en azından daha çok amiral kesme fırsatım olur diye düşünüyorum sizce napıyım

2. Yerinde olsam level atlamazdım level atlasan bile keseceğin admiral en fazla sinclersman nin admirali olur artık nasıl yazılıyorsa :) 5 levelden üste çıkılmamasının sebebi acemi koruması olması hasar yoksa ve katlayıcın varsa pırıltı toplamanı öneririm hızlıca kasılmanın en iyi yolu olacaktır patlamak yerine acemi korumanla pırıltı toplarsan baya inci yaparsın. Ve altında kasmış olursun :)

3. QASSİMODO

QASSİMODO User

acemi koruması o kadar önemli değil benim için patlayınca bişey kaybedilmiyo sonuçta ve katlayıcım da yok şu an bi yandan pırıltı toplayıp bi yandan npcleri kesiyorum. oyunu çok oynamıyorum zaten hem etkinlik gemileri de 5 in üstünde çıktığında gidememek kötü bi durum