Seviye sınavlarından yüksek tp alma

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve baba2929 tarafından 5 Şubat 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. baba2929

baba2929 User

level görevlerinden şifa yapılarak 20 mılyon tp alınıyor. bir gemının 26 lvl görevlerınden 230 mılyon tp alınıyor şifa ile. 30 gemıyı 26 level görevi için şifalasalar 7 mılyar tp yapıyor vede daha 27-28-29-30 görevleride var. tecrübe puanında haksız rekabet oluyor. buna bir çözüm bulunacak mı acaba.

kimbilir bunu beğendi.
  2. kimbilir

kimbilir User

arkadaşa katılıyorum lütfen bu durumu füzeltin

3. Selam,

İlgili IDleri supporta iletiliniz. Haksız puan elde etmek çünkü bu. Gerekli işlem yapılacak.

İyi Oyunlar.

4. baba2929

baba2929 User

2017-02-04 12:30:23 Yer repairs helped to destroy a target! You receive 20764599 EP.
    2017-02-05 04:40:11 Yer repairs helped to destroy a target! You receive 20764599 EP.

bu 26 level görevlerini yaparken şifadan alınan 20 mılyon tp almak nasıl bir mantıktır.
    ben oyuncuya şifa yaparken, şifa yapılan diğer oyuncuda bana oyuk gülle ile vurunca tp alınıyor. vede 1 gemı 26 lvlde 12 görev yapıyor buda 240 mılyon tp demek. filosundaki 20 gemıyı şifalasa sadece 26 lvl den 5 mılyar alıyor. şuankı tp sıralaması 15-20 mılyarlarda. bu sıralama alır başını gider. elit puan yapma kalktı tp yapma geldi.

5. wuuuu. çok kötü olmuş. TP sıralaması her gün devamlı değişecek o zaman. milyon tp, hatta milyar TP ve EP çok acayip olmuş

6. baba2929

baba2929 User

acayip olmaz olur mu. 5 yıllık gemı tp sı 10 mılyar. adam 20 kişi ile 5 lvl kasarak görevleri yapıp onu geçecek bu tam bir saçmalık. Alman support una yazdım. hata olduğunu söylediler. gemılerın eskı tp sını ve yenı tp sını attım bakalım ne yapacaklar.

7. düşürülür TP ler geri çekilir

8. SONMAVİ

SONMAVİ User

umarım çok çabuk düzeltirler bu durumu yoksa yazık olur gerçekten:(

9. ЄىЄى

ЄىЄى User

☆Janissary☆ S-Moderator Team Seafight

Yeni
    Selam,

İlgili IDleri supporta iletiliniz. Haksız puan elde etmek çünkü bu. Gerekli işlem yapılacak.

İyi Oyunlar.
    Janissary ℂ⋆

Konu kapandıgı ıcın yenıden actım,
    bir sorum olacak. ben hangi birinin adi sini yazayım subborta? neden sifalardan gelen tecrübe puanlarını kaldırmıyosunuz, bu kadar ınsanın emegı cöpemi gitsin? elıt puan acıgı bıttı sımdı tecrube puanı basladı ilginç o_O

*_*ИİL●APO*_* bunu beğendi.
  10. bencede şifadan alınan tp ler kalkmalı .. bu çok büyük haksızlık:mad: yeni lvl görewleri şifadan korkunç tp veriyor.. ıd leri versek silicekmisiniz peki bu gemilerin tp lerini efem?:)

ЄىЄى bunu beğendi.
  11. Ne yapıyorlar ki konu dışında kaldim.Tp binde mı açığını buldular.?

12. Öyle fazladan TP ep kasiliyorsa supporta bildirin arkadaşlar.Haksiz rekabet oluşuyor.

ЄىЄى bunu beğendi.
  13. ЄىЄى

ЄىЄى User

evet tp nınde acıgını buldular , hilecinin bulamıyacagı acık varmı? umarım en yakın zamanda ilgilenirler

14. İnşaallah dostum.Artik son bulması lazım.iyi oyunlar

*_*ИİL●APO*_* ve ЄىЄى bunu beğendi.
  15. Arkadaşlar bu bir tp açığı değildir.20 üstü Haritaların görevlerinde sınavında ödül olarak tecrübe puanıda verilmekte.Arkadaşınızda Sizi şifaladığında tp kazanıyor.Sizde level yükseltin Sizde arkadaşlarınıza şifa yapın bunda bi haksızlık olduğunu düşünmüyorum.20 level üstü olmanın faydaları.

16. heaty

heaty User

Bu şifadan tp gelme olayı uzun zamandır var zaten, Sadece üst haritalarda npc bakımından fazla tp vermesi normaldir..Açık filan değil yani.

17. Selam,

Şikayetinizden sonra ilgili konuyu inceledik. Her hesap bu görevleri seviye atladıktan sonra tek sefere mahsus olarak yapabiliyor, dolayısıyla onu şifalayan gemiler de öyle. Siz hergün baştan yapılabildiğinden bahsetmiştiniz. Bu nedenle bu bir açık değil, siz de aynı şekilde arkadaşlarınızın görevlerine yardımcı olarak puanlarını paylaşabilirsiniz. Nasıl olsa her hesap her görevi bir kez yapıyor.

İyi Oyunlar

18. Madem bu tp muhabbeti normal birşey neden bizim 4 milyara yakın tp lerimiz silindi hatırlarsanız o meşhur eventdede herkez şifa yapma hakkına sahipti ? O eventide bigpoint çıkardı şifa yapmaya müsait hale gitirdi ve yaptık Bu lwl leride bigpoint çıkardı şifaya müsait hale gitrdi ve yapılıyor neden o zaman silindide bugün normal karşılanıyor varmı bir mantıklı açıklaması ?

19. Melih

Melih User

Oda birseymi bir hafta önce gemilerin bir kısmı süresiz ban yedi ve bir hafta sonra tarama oluyor gemiler 2 haftalık uyarı cezası alıyor neye göre oluyor bu haksızlık değilmi o etkinlikte bende şifa yaptım kanlı diş etkinliği inci kasmadim şifa yaptım baya sonra tp yi aldılar etkinlik boşa gitti sağlık olsun inşallah gereken yapılır

20. Melih

Melih User

Evet her hesap bir kere level yapıyor bir alyans ta 300 oyuncu var diyelim alyans başkanı 300 kişiye levelde sifaladi buda muazzam bir tp ye neden olur peki diğer zayıf alyanslarin suçu ne güçlü alyansta olmamakmi bide siralamadaki oyuncu zayıf alyansta diyelim tam madur olmaz mi saygilarimla bence adaletsiz bir durum

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.