Seviye Sınavları Hakkında

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve -gececi27- tarafından 3 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Behamuth Tılsımı Görev haline getirilsin

1. Evet

oy sayısı 6
    66,7%
  2. Hayır

oy sayısı 3
    33,3%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Buzlu tırpanı neden ele geçiremiyorum? Ne gerekiyor? 1. Komutan var gemide incili korsan da var.

2. Sorun birtek sende değil.Yama çalışmasından sonra genel olarak bi sistem sorunu var sanırım.Dün ele geçirilmesi olan yavru akkor bugün yamadan sonra ele geçirilemiyor.Umarım kısa zamanda çözüm gelir.

3. onat

onat User

kupadakı milletler topluluğu saygınlık kazanmak gerek dıyor bunu nerden tamamlayacağız bılen varmı?

4. frodo81

frodo81 User

Evet aynı soruyu bende sormak istiyorum, Milletler topluluğu kazan demek ne demek acaba

5. onat

onat User

kendı sorumun cevabını vereyım 32 olunca 24/1de görev açılıyor ve ıntıkam 1 vurunca verıyor.

6. Selam,

Sorunuz çözüme kavuştuğu için, konu kilitlenmiştir.

Saygılarımla.

*_*ИİL●APO*_* bunu beğendi.
  7. Bu görev nedir ne kesince olacak

8. ozican2525

ozican2525 User

Yeni gelen kupa sisteminde onu istemekte diye biliyorum.

9. baba34_foo

baba34_foo User

usurper - harrow - zalim - intikam - intikam 2 - otoriter - zafer hepsi denendi olmuyor

10. aynen bende anlamadım mılletler topluluğu nedir acaba:)

11. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Selam

O görevde sorun mevcut yakında düzeltilecektir.

Saygılar

12. 29 Level sınav görevinde 1* milletler topluluğu fermanı topla diye bir görev var bu nesneyi nereden bulabilirim yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.

13. Selam,

Milletler Topluluğu Fermanı görev nesnesini, HRMA İntikamı II sistem gemisine en çok hasarı vererek, son atışı yaparak ya da ele geçirerek elde edebilirsiniz. Tabi şanslıysanız.

Saygılarımla.
    İyi oyunlar, keyifli forumlar.

14. 31 level olmak degılmı . milletler topluluğu harıtalarını bitirmek yani.

15. 13 seviyeyim nasıl 14 olacağım bir bilgilendirme yapar mısınız;?

16. görev yerine tıklarsan eğer aktif görevin yoksa seviye görevinin açılması gerekir ekranda seni zorlayacak tek şey 1 almirante kes görevi var onu yardım alacağın biriyle yaparsan kısa sürede biter görevin

17. Selam,

Sorunuz çözüme kavuştuğu için, konu kilitlenmiştir.

Saygılarımla.

18. onat

onat User

imparator eli hangi npc leri kesılınce çıkıyor?

-***YENİLMEZ***- bunu beğendi.
  19. evet bu konunun cevabını bekliyoruz ?

20. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Selam

Kızgın kaplan, çelikle kaplanmış kaplumbağa , savaş kaplumbağası , yüce ejderha , haklı kuş, kadir ejderha , saldırgan kuş. Bir tanede daha var ama malesef ismi şuan aklıma gelmedi :)

Saygılar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.