Seviye Sınavları Hakkında

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve -gececi27- tarafından 3 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Behamuth Tılsımı Görev haline getirilsin

1. Evet

oy sayısı 6
    66,7%
  2. Hayır

oy sayısı 3
    33,3%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. millete yazmasını ögretmeden önce kendi yazmanımı ögrensen acaba

kaplan~tur bunu beğendi.
  2. Olur kardeşim konuşuruz.

Kardeşim ben sana hiçbir cümlemde Behemoth'un Türkçe bir kelime olduğunu söylemedim, bunu sen kendin çıkardın. Ben yazım hatalarından ötürü demiştim Türkçe yazmayı öğren diye, kusura bakma kardeşim ama söylenen sözü de anlamıyorsun.

Selam güzel insan, yorum yazmadan önce keşke 2 defa düşünseydin doğru mu anladım, cevap versem mi vermesem mi diye. Behemoth kelimesini behemut diye okuyorsan ona yapabileceğim bir şey yok kardeşim :D ''öğrensek'' dememin sebebi kurduğum cümle ağır kaçmasın diyeydi, nasıl yazıldığını da nasıl okunduğunu da biliyorum. Bu arada ''bilmiyorda'' değil ''bilmiyor da'', ''sende'' değil ''sen de'', ''yazmasınımı'' değil ''yazmasını mı'' olacak.

Bak buna da açıklama yapayım güzel kardeşim, ''Behemuth mu :D'' cümlesinde arkadaşımızın yanlış yazdığı kelimeyi tekrarlayarak bu şekilde mi yazılır demek istedim ama neden bunu anlamamakta ısrarcı olduğunu anlayamadım :D Yanlış anlama, eğer ilkokul terk isen saygı duyarım bilmediğimdendir bu konuşmayı yapmamın sebebi.
    Neyse uzatmaya gerek yok oylama konusunun dışına çıktık, forum sakinlerinden özür ve iyi forumlar dilerim :)

3. Milletler topluluğu levellerini geç yani 31 ol en az

4. Anlamadığım sen bu behemuth cümlesine niye bu kadar taktın Konuyla alakan yok

kaplan~tur bunu beğendi.
  5. Hata varmis o kisimda onumuzdeki hafta duzelecek

6. Katılıyorum

7. ZaGoR-SÖK

ZaGoR-SÖK User

ne yiyip ne içiyorsunuz konu neden açılmış tartışmaya bak nereye gelmiş

8. Menetli

Menetli Guest

Selam Arkadaşlar ,

Lütfen artık birebir tartışmayı bırakınız.Uyarı yapılmadan cezalandırılacaksınız.

Saygılarımla.

9. Anlamadım görev haline getirilsin demişsinde ne demek istedin anlayamadım

10. Neyin nerede oldğu belli olsun artık,zamanımızı boşa harcatmayın. 2 saat bir npc mi aranır tek görev için. Çalışmayalım,yiyip içmeyelim 12 saat seafight mı oynayalım ! Şikayetleri dikkate alın lütfen.

Son düzenlenen: 4 Mart 2018
  11. 31 level içinde zalim görevini biraz hafifletin 500 npc yi 250 yapın 3 4 saat çıksın diye bekliyoruz 30 haritasında

12. Rlevent61

Rlevent61 User

Şuanda 19 levelim 20 level olacağım yavru akkaro ele geçir görevi var ama bu 1 levelde 1 level de ele geçirilme yapılmıyor , ne zaman düzeltilecek bu durum acaba ?

13. SYN MOD alışveriş Noktasında eskiden 3.sv tahrip vardı şimdi neden yok yanı 2sv tahripler elde kaldı 3.sv yapamıyoruz bi bilgi veririmisiniz

14. Menetli

Menetli Guest

Selâm @Rlevent61 ,

Bu durumu Teknik Ekibimize bildirdik.En kısa sürede bu durum çözülecektir.

Saygılarımla.

15. Yeni kalelerden (kupa odasında) npclere karşı kaçınmanın 1.sini tamamladım ama 2.sini görmem için 'milletler topluluğu yolu puanını 1750 ye tamamla' diye bir yazı geliyor.18 tane bulmuşum şimdiye kadar nasıl buldum veya nereden buldum bilmiyorum.Nereden toplarım hangi sistem veriyor veya kaleleri tamamladıkça mı yükseliyor bu puan.Yardımcı olursanız sevinirim.

psiqopath bunu beğendi.
  16. Selam,

Milletler Topluluğu Yolu nesnesini , HRMA İntikamı, HRMA İntikamı II , VCMA Otoriter sistemlerini kestiğiniz zaman aldığınızı biliyorum. Sistem yeni olduğu için sadece bu sistem gemilerinden eminim. Sınav ve görevler ile alakalı bilgiler kısa zamanda forumda açıklanacaktır. Sabrınız için teşekkür ederiz. Lütfen forumu takipte kalınız.

Saygılarımla.

*_*ИİL●APO*_* bunu beğendi.
  17. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba,

Bu konu hakkında ilerleyen günlerde forumda bilgi yayınlanacaktır, lütfen forumu takipte kalınız.

İyi oyunlar, iyi forumlar.

18. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba,

Fikir havuzu ve öneriler forumunda fikir ve düşüncelerinizi detaylı olarak belirtirseniz raporlarımıza eklenecektir.

19. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba,

3. seviye tahrip edici top bazı özel günlerde alışveriş noktasında bulunmaktadır. Bunun haricindeki günlerde 2. seviye tahrip edici top bulunmaktadır. Elinizde bulunan 2. seviye tahrip edici toplarını seviyelendirebilmek için lütfen özel günleri takip ediniz.

20. biz şimdi 40 milyon yedik zalimden 30 milyona inince biz atlamış sayılıyomuyuz adminler cevap verirse sevinirim

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.