Seviye Sınavları Hakkında

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve -gececi27- tarafından 3 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Behamuth Tılsımı Görev haline getirilsin

1. Evet

oy sayısı 6
    66,7%
  2. Hayır

oy sayısı 3
    33,3%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba, HRMA İntikamından verdi 2x Milletler Topluluğu Yolu aldın. Bu nedir?

2. Merhaba, 30 level görevini nereden alacağız bulamadım ben?

3. ogz0606

ogz0606 User

menetli bu hiddetli ejderha hangi haritalarda var nerden bulabılırım bir turlu bulamadım 30 lvl ustlerdemi acaba

4. kaddarr

kaddarr User

14 haritasında var kırmızı bi tasarım

5 dakikada bir haritaya 20 adet atıyor

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 2 Mart 2018
  5. Selam,

Güncelleme daha yeni olduğundan dolayı, henüz bir bilgi bulunmamaktadır. Lütfen forumu takipte kalınız.

Saygılarımla.

*_*ИİL●APO*_* bunu beğendi.
  6. Selam,

Güncelleme yeni olduğundan dolayı, henüz bir bilgi bulunmamaktadır. Çalışmalar devam etmektedir. Lütfen forumu takipte kalınız.

Saygılarımla.

*_*ИİL●APO*_* bunu beğendi.
  7. Koman

Koman User

Merhaba @DiKKaTKaNSeR*ŞRN ,

Yeni görünüm biraz karışık olduğunun farkındayız en sade biçimde anlatmak gerekirse 24 haritasının sağındaki liman haritasına giriş yaparak yeni görev vericiyi göreceksiniz. Oradan görevleri bitirerek korsanlık sınavınız açılacaktır.

İyi oyunlar.

8. Rosa Maria gemilerini ele geçir görevim var lakin geminin canını ne kadar düşürürsem düşüreyim, DP'si çok yüksek ele geçiremiyorsunuz diyor. uğraştım geminin canını 1 yaptım hala DPsi fazla olduğu için ele geçiremiyorsunuz diyordu. Korsan sayımı da max.ladım. Görevi yapamadığımdan lvl'de alamıyorum. Ele geçirmeyle alakalı problem mi var bende mi sorun var?

Retiring bunu beğendi.
  9. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba,

Hesabınızda 2. seviye komutan olduğundan emin olunuz. Sorun halen devam ediyor ise lütfen destek ekibimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

İyi oyunlar, iyi forumlar.

10. Retiring

Retiring User

ben bu karkinosu 1. haritada buldum ama 1. harita pve olduğu için ele geçirme işlemini yapamıyorum bu npc 13 den düşük herhangi bir başka haritada varmı?

11. 22 lwlim 17 limanda görev yaptım ödülde 1 lwl yazıyor ama lwl atlamadım ?

12. frodo8181

frodo8181 User

19 Seviye görevi yapıyordum 14 haritasından Loreena Barrett'tan 5x Yeşil Ova batır görevi ile 5x Birkaç Şey topla görevi aldım.
    Ancak Yeşil Ova batır görevini yaptım fakat Birkaç Şey topla olayını yapamadım bilgi

13. kara kalpli ganimet i nerede bulabilirim.7. seviye görevi

14. DELGADO*

DELGADO* User

Bende 18.seviyeyim ve 17.limanda ki görevi yaptım. Ödülde 1 seviye yazıyordu ama bende atlamadım. Galba o görevler serisi daha alt oyuncular için. Kendi seviyemize uygun görev vericiyi bulup onun görevlerini tamamlamak gerek.

15. aynen doğru ama.
    hiç yoktan top vs. ödüller almak ta güzel

16. Seafight biz hata yapınca düzeltmiyor, bende kabul etmiyorum yazsaydı hangi lwl olduğunu :D

17. pırıltı krgo vs

18. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba,

Bazı görev dizilerinde şu an böyle bir görsel hata mevcut, sorun gerekli birimlere iletilmiştir. Anlayışınız için teşekkürler.

İyi oyunlar, iyi forumlar.

19. saltı

saltı User

Korsanlık sınavları mı değişti?

20. sınavları nerden alıyoruz bulabilen var mı ?

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.