Seviye Sınav Sorunalrı Hakkında

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve do*not*get*involved tarafından 5 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

sınavlarda taç istensinmi

1. hayır

44,4%
  2. evet

55,6%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 21 sınavı yapmak için kaç gün beklemem gerekiyor millet 30 olmuş çoğu but alan yok 20 kişi olmadanda almıyor içeri ahtapotun sınav harici bir değeri kalmamıştır ya 21 sınavını değiştirin yada 20 kişi kontejanını değiştirin sabah alıyorum butu akşama kadar en fazla 15 kişi olduk başka yok?

2. Reese

Reese User

Merhaba,

Görüş ve önerileriniz bizler için önemli konu ile ilgili sorunlarınızı, dilek ve şikayetlerinizi ilgili birimlere aktarıyoruz.

İyi oyunlar.

3. sayın mod inş değiştirirler sistemi gecemediğim haritaya nasıl sınav yapacamki?
    artı artık her yerde inci kasılıyor o harita özelliğini tam kaybetmiştir bence ama but alan direk girse belki ilgi görür
    sınav için 19 kişi nerden bulacaz yav şimdi :):):)

4. Reese

Reese User

Merhaba,

İstek ve önerileriniz ilgili birimlere iletiliyor. Oyun Yetkilileri bununa ilgili revizyonu gözden geçireceklerdir, bildirimlerinizin hiçbir zaman askıda kalmadığından emin olabilirsiniz.

İyi oyunlar.

5. tşkler sayın mod iyi görevler

6. Reese

Reese User

Selam,

Biz teşekkür ederiz. Gerekli cevap verildiği için konuyu kilitliyorum.

İyi Oyunlar.

7. kaç aydır 27 leve yapamıyorum böyle saçmalık olmaz.
    300 tane gemi vur vur gülle harca çıksın 26 üstündeki haritalarda. bu ne biçim iştir? kaç aydır takıldık kaldık. ?

8. Selam,

Konu ile alakalı raporları ilgili birimimize iletmiştik. Umarım en kısa sürede çözülür.

Saygılarımla.

9. janberk

janberk User

Admin den rica etsek şu 20 levelden 21 levele geçişi değiştirsinler. Kaç gündür ahtapot haritası için bekliyorum giren yok. Görev yapamıyoruz. Sürekli 1. sıraya kadar çıkıyoruz sabahtan aşama kadar ama bir türü haritaya 20 kişi girmediğinden takıldık kaldık. En azından 20 kişi şartını kaldırın giren yapsın görevini çıksın. Yada diyin git adaya sık duvara sık, taşa sık. Bu ne arkadaş yani yemin ederim oyundan düşmemek için 15 lik zıpkın aldım elmatoya vurduyorum. Çıktığın an sıran gidyor. Nasıl yapacaz . Yani adam yoksa biz ne yapalım.

10. Selam,

Düşünceleriniz bizler için değerlidir. Konuyu raporlarımıza ekleyeceğiz.

Saygılarımla.

x.ΛŦΛ.x bunu beğendi.
  11. göktürk

göktürk User

Selam 28 level ve üzeri için sınavlar da istenen büyük sistemlerin de kolaylık sağlanmasını rica ediyorum.

12. Selam,

Düşünceleriniz bizler için önelmidir. Konu raporlarımıza eklenerek , ilgili alanlara iletilecektir.

Saygılarımla.

13. vallahi çok güzel olur. intikan 2 aramaktan iflahım kurudu. habire söhret 2 kesiyorum ama denk gelemedim.

14. 21 level üstü taç istiyor ve bu tacı sadece görevlerden yapabiliyorsun.buda günde 10 k taç oluyor ve normal gemilerdende taç kasamıyorsun.bence bu sınavlardan taç istenmesin onun yerine amiral gemilerine daha fazla hasar verebiliriz

15. taç istenmesi sorun değil ama sayıları azaltılabilir +1

Amirale fazla hasar demişsin ama amiraller de çok sıkıntılı. Görevi olanda olmayanda amirallere yükleniyor.
    Amirallere fazla hasar verme belki şöyle makul olur herkesin kar edebileceği bir gemiden çıkarılırsa yani görev harici kesmek karlı değilse gibi.

16. Zamanında Onlarca yüzlerce insan o taç görevlerini yaparak lewel atladı , şimdi kaldırılması adaletsizlik olur . :)

17. çAğRı

çAğRı User

Son atış isteyen seviye sınavları mağduriyet oluşturuyor. saatlerce verilen emeği rakip yada dostun gelip elinden alıyor. önerim sınavlarda canavar npc batırma ve bir miktar amiral gemisine hasar vermek şeklinde düzenlenebilir

sedam44 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.