Seviye Görevleri

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve ๖ۣۜSнooŦ™ tarafından 2 Temmuz 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. 30 Levele kadar olan görevlerde iyileştirilme yani kolaylaştırılma yapılması düşüncesindeyim. özellikle HRMA İntikamı I ve HRMA İntikamı II görevlerinde. HRMA İntikamı II çıkarmak için 500 Adet HRMS Şöhreti II Sistem Gemisi Batırılması Gerekmektedir. günde 1 veya 2 defa anca çıkıyor bu sistem. Biz sistemi bulasaya kadar sistem bitmiş oluyor.

Gürteltier bunu beğendi.
  2. map kalabalık olmayınca çıkması da zor bunun zaten çıkınca da müşterisi de fazladır :)

3. bu görevleri yapanların önüne gemiler çıkmadı nasıl yaptım bilemezsiniz. 2 ayda yapmıştım. Allah kolaylık versin.

4. 45herkez

45herkez User

şans işi 5-6 söhret2 kestim intikam2 çıkardım ve 29 lvl oldum . maalesef seafight şans ile zaman içinde görev yapma meselesini karıştırıyor buna çare yok

mertt80 bunu beğendi.
  5. Kinkaku

Kinkaku User

İntikam II çıkınca mini mapte gösteriyor. Ama dediğiniz doğru 500 çok abartı bir sayı fakat 2 sene önceki güncelleme ile çoğu amiralin gemi sayısı yarı yarıya düşürülmüştü. Forumda bakınca intikam II için hala 500 olarak gösteriyor enteresan.

6. asina44

asina44 User

Forum da 500 olarak gösteriyor fakat o sayı 250 ye düşürüldü bir kaç gün önce forumda soruldu moderatör 250 ye düştüğünü söyledi.Size tavsiyem gülle ve zaman sıkıntınız yoksa gece saat 2 den sonra kendiniz kesip çıkarın.Zaten illa görev yapan da oluyor 2 güne halledersiniz.Ben öyle yaptım.

7. NePs

NePs User

Belki ömür boyu denk gelemeyebilirsin dostum bu nokta tek başına oyun oynamanın sana verdiği zararlardan birisi. İlk leveller çıktığında 4 kişi belki kişi başı 2bin gemi kesmiştik o zaman çok daha zordu itemi vermesi vs. Gittikçe kolaylaşıyor fakat senin açından şu zamanda baktığımda zaman kaybı gibi geliyor. İnşallah en yakın zamanda çıkarırısın görevleirn yenilendiği saatten 1-2 saat sonrasında o haritalarda aktif olmanı öneririm

8. mertt80

mertt80 User

Arkadaşlar zalim çıkarmak için 200 küsür gemi kestim adam diğer haritada belki bir tane kesti o haritaya attı sonra oraya gidip npcyi bulana kadar bir başkası adaya çekip tek başına kesti bende 2 düz vuruş atabildim daha 30k hasar vermem lazım. ilk zamanlar oyuncuların hepsi level almaya çalışıyordu herkes kesiyordu ve zor level atlanıyordu fakat şuan altın sırmalıya vuran kimse yok adam zevkine zalim kesiyor. Bu sinir bozucu bir şey oyun zor fakat daha yapılması gereken bir sürü görev var. yeni başlayan ve yalnız oynayan birisi için oyun bıraktırıcı bir şey bu durum.
    Amiral gemiyi en çok minyon gemi kesen kişinin yanına atması gerekiyor.
    Level görevleri itibar görevleri taç görevleri;daha henüz ulaşamadığım yulong görevleri tp görevleri derken Seafight oluyor sana Seafarm.
    iletirseniz sevinirim @Star @Menetli @Relax

-antepli(zhr)27- bunu beğendi.
  9. 45herkez

45herkez User