Öneri Seviye Görevleri Hk.

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve »»ЙÍŁĜüЙ««™ tarafından 9 Eylül 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Bu sınavların zor oluşundan dolayı bazen sınavları alıyoruz fakat 5-10 gün sürüyor. Bunun için sınav görevleri farklı görev alınsa sınav devam ederken normal görevleri veya etkinlik görevlerini alabilsek çok harika olur bunun için bir çalışma yaparsanız emin olun bütün oyuncular sevinir. İyi çalışmalar...

X.MezaRKabuL.X bunu beğendi.
  2. aynen öyle görev oluyor etkinlik geliyor ya görevi bozacağız yada diğer görevi alamayacağız arada kalıyoruz ciddi görevlerde olunca sorun oluyor yetkililerin bunu gözden geçirip tartışmaya çıkarılması gerekmektedir.

3. 2 ayı gectı 29 olamadım ferman alamadım hala beklıyorum ıyıce oyundan sogdum calışsan ınsanların butur gorevleri yapması cok zor bunun ıcın 29 level gorevı degıstırılmesı tarafındayım veya ıntıkam 2 nın cıkması ıcın 500 kesılen sohretın 300 ze ınmesi tarafındayım