Seviye 3 Kıyamet Balyozu Satışı

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve quadrokill tarafından 25 Eylül 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. quadrokill

quadrokill User

evet başlıktaki gibi bir fırsattan 50 seviye 3 kıyamet balyozu topunu 150 liraya aldım bunun gibi paket olurmu varmı başka seviye 3 olarak kıyamet balyozu satılan paket gemiyi sadece bu toptan fulleyecem seviye 3 fullemek en mantıklısı gibi göründü gözümede

2. *HHC*

*HHC* User

Ben malesef alamadım kredi kartı kullanmıyorum mobil olarak alayım dedim 150 tl lik mobil olmumoş 150 liradan da oldum :(

quadrokill bunu beğendi.
  3. Sürekli çıkıyor birbirinden farklı farklı paketler. Takip edicen, bir şey demek mümkün değil.

quadrokill bunu beğendi.
  4. Koman

Koman User

Merhaba, @quadrokill

Arkadaşların söylediği gibi herha gi bir tarihi yoktur. Takipte kalarak çıktığı zaman temin edebilirsiniz.

İyi oyunlar.

quadrokill bunu beğendi.
  5. 22-09-2017 saat 17:42 de yaz sonu indiriminden 148,90 tl olan kutudan aldım ödeme yapıldı,hesap kesimi gerçekleşti hemen ardından (karaliste) diye uyarı çıktı ve paket ürünleri gelmedi. Ödeme hesabımdan gerçekleşti,dekontu da supporta gönderdim hala bekliyorum çözülmesini. Hani hesabımdan para çekilmemiş ve direk (karaliste) yazsa bir şey demem de hesap kesimi olup hala birilerinin bu sorunu gidermesini beklemek çok can sıkıcı.
    Yardımcı olursanız sevinirim...
    ID: 181/19120745
    Sunucu : Türkiye 3

6. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Selam

Bu tarz konuları destek ekibine yazmalısınız, forum üzerinden ödeme ile ilgili destek sizin gizlilik açısından verilmiyor. Hesabınızdan çekilen ücret muhtemelen provizyondadır ve birkaç iş günü içinde hesabınıza geri döner. Kesin cevabı destek ekibimiz verecektir.

Saygılar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.