SERVERLER ESKİ HALİNE GELSİN

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve FARUK™ tarafından 4 Ağustos 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Sunucular Eski Haline Dönmeli mi ?

1. Evet ( Kesinlikle )

oy sayısı 23
    62,2%
  2. Hayır Böyle İyi

oy sayısı 14
    37,8%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Şuanki hali daha iyi eski haline dönmesini istemiyorum.

2. FARUK™

FARUK™ User

güçlü olmayan gemıler ne kasacakta yukarı çıksın ?

haklısın, ancak bi sözüne katılmıyorum :) oda şu ; donün bakın foruma bir sürü fikir vr hangi biri kabul edilmiş

gemilere istediğimiz özelliği ekleme çıkartma konusunu açmıştım o konu baayaa talep gördü, yaklaşık 2 ay sonra bu özellik değiştirme olayı açıldı :D

neden mesela

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 9 Ağustos 2017
  3. Sürekli gelişen bir yerde geriye gitmek kadar saçma bir durum yoktur. Sürekli ileriye gitmelisin ve şuanki oyun güzel. Eskiye gitmesini istersem eğer oyun donması giderilmesi için gitmesini isterim aksi takdirde istemem veya ileriye dönük yapılacak yeni geliştirmelerle bu donma sorununa çözüm bulurlarsa çok iyi olur.

4. FARUK™

FARUK™ User

bence eskı duzene ilerlerse seafight eskisi gibi ihtişamı artmaya devam edecektir, hatırlasana , amıral toplarıyla zıncırlıye bağlar dark marduku keserdık, nıye 27.sınıf olabilmek için , o zamanlar daha güzeldi be abi şimdi herşey paraya döküldü. eskiden rahat her serverda 1000+ oyuncu vardı. şimdi 3 serverı birleştirdiler. birleştrdikleri halde 1000 oyuncu zor çıkar. yalansa yalan dıyın abi

5. serverlar birleşmeden oyuncu populasyonu çok düşmüştü birleşince oyuna renk geldi seafight dışında diğer oyunlardada ierlemek daha güçlü olmak için para harcamak zorundasınız seafight etkinliklerinde hergün görevini yapanlar top vs hediyeleri ile gemilerini güçlendirebiliyorlar

6. Kendinle çelişmiyor musun :)

7. Ayrıca bu belki seni biraz üzebilir çünkü bayağı umutlanmışsın, ama bilmen gerekir ki serverler tekrar eski haline dönmeyecek, tr 1-2-3 diye ayrılmayacak.

8. FARUK™

FARUK™ User

oyuna renkmi geldi :D oyunda oyuncu kalmadı ne renginden bahsediyorsun hocam :d

9. FARUK™

FARUK™ User

ordaki rakamların derdımı anlatmaya çalıştığım için örnek olarak göremedıysen senın sorunun kardeş

10. FARUK™

FARUK™ User

benım umutlandığım falan yok kardeş. oyun bıtecek ben onun derdindeyım..

11. Ne sayısı, serverler ayrılsın diyip de oyuncu yok demeni kastediyorum orada..

12. büyük harfle yazmanın anlamı bellidir bağırma anlamına gelir. AYNI ANLAMDA GEL BENİM ORADA KASTIĞIMI KANITLA BEN OYUNU BIRAKIP ÇIKAYIM AMA KANITLAYAMAZSAN FORUMU KAPAT BİR DAHA KONUNU GÖRMEYEYİM. YİYOR MU ? AL NİCKİM DE BURADA İSTEDİĞİN HERKESE SORGULAT BAKALIM TILSIMA GİRİP İNCİ Mİ KASMIŞIM YOKSA OYUNA GİRDİKTE SAVAŞ MI YAPMIŞIM 3 TANE TOPU BİR ARAYA GETİREMEMİŞ ADAMSIN KONUŞUYORSUN
    9ℓινɛʀρσσℓ

13. Janissary

Janissary Guest

Forumda büyük harf kullanmak yasaktır, uyarıyorum, bir sonrakinde işlem yapmak zorunda kalacağım.

Konu amacından saptığı ve gerginliğe sebep olduğu için kilitlendi.

İyi Oyunlar.

La_Scorpio_Rego bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.