serverler billeşıyor bigpatron

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ĸд®двєŁд-[ÑบŖ] tarafından 15 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. s.a

Kendi server etkinlik sıralamanızı göreceksiniz. Örnek verecek olursak; Global 1 oyuncuları Global 2- 5 sıralamasını göremeyecek.

ilgili konuda böyle bir açıklama var. kafama takılan soru etkinlik sıralaması olarak bahsedilen sıralama sadece özel günlerde cıkan sıralamalar mı ayrı olacak yoksa tp darbe puanı gibi sıralamalarda mı ayrı olacak. eger tp sıralaması vs aynı olursa tr ve rus serverlerinin açık ara birincisi olmak beni gururlandıracak :)

2. Aynen bende bunu soruyordum. Nasıl ayırcaklar öyle bişey olursa ?

3. ~E~P*R*O*F

~E~P*R*O*F User

Yıllarca şifadan TP alarak birincisi olmaktan niye bu kadar mutlu oluyorsunuz açıklarsanız bizde ortak olalım duygularınıza:cool:

4. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Sadece etkinlik sıralaması olarak bilgi geldi ancak diğer sıralamalar içinde geçerli olacağını sanıyorum. Tam cevap verebilmek için biraz araştırma yapmam gerekiyor

5. tşk :)

6. bız şifadan kasarız sıstem keseriz özel yaparız emekle sen neyle oynuyorsun bı söylermısın yabancı bı ülke üzerinden gemı açıyorsun herşeyı ucuza alıyorsun bız 20 tlye bı paket alıyorsak sen 5 tlye alıyorsun snınkıde hakmı sen sıralamada yoktun 1 yılda 15 sıraya geldın veya o gemı nerden geldı sen önce kndıne bak snrada bıze laf yap yakında gemın elden gdınce yıne yazarsn buraya :)

Son düzenlenen: 15 Eylül 2015
  7. ~E~P*R*O*F

~E~P*R*O*F User

Yazdığınızın asılsız olduğunu pekala biliyorsunuz ayrıca bunu ispatlayın geminin e-mailini size devir edeyim bu vesileyle emek harcanarak yapılmış gemi görmüş olursunuz...

Son olarak çoluk çocuğun laflarına tamah ederek çok iddialı konuşmayın derim zira ben oyuncuyum oduncu değil hem belki birincide olabilirim kimbilir;)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.