Serverler arası pazar malzeme fiyatları

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Beylerbeyi tarafından 13 Kasım 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. GÖLGE

GÖLGE User

Birşey deil kardeşim. başka sorunuz vars sıksık buralarydayım :)

Amykos bunu beğendi.
  2. MMY!

MMY! User

Global avrupa 1 oynayan varsa elit top,elit güverte ve sandık anahtarını kaça alırım acaba ?

3. Shooter☆

Shooter☆ User

1 yıl bandan sonra güverteleri fulledim.
    20 m ye kesin alıyorsunuz bunu bilin istedim.7 m ye felan kaldığıda oluyor ama sabah basmanız lazım.
    Benim gemi full 55 lik ama 25 lik artık 5 m den gider diye tahmin ediyorum.

4. Tr3 Bu saatlerde elit güverte, 25'lik top ve sandık anahtarı garanti kaça gelir?

5. Amykos

Amykos User

Sandık anahtarı ve Elit güverteye birşey denemedim daha ama 25Lik topları 5.5 den alıyorum param olunca.

6. 25lik topu 100k ya aldım elit güvertelerin hepsini 10bin'Er altına aldım düşünün iskandnavya serverı dünkü savaşdada 2bin bp kasdım :D

7. Konu başlığına bak yazdığın şeylere bak şov mu yapıyorsun burda

8. GÖLGE

GÖLGE User

Selam
    Elit güverteyi söylediğiniz saatlerde 25-30 mile alma ihtimaliniz yüksektir.
    Elit top büyük ihtimalle 7 mile sizde kalır
    ve son olarak sandık anahtarı 4-7 mil altın arasında değişiyor şansa bırakmam diyorsanız 7,5 mil basın sandık anahtarı alma ihtimaliniz katlanır.

9. Teşekkürler, Elit topu söylediğiniz fiyata aldım :)

10. GÖLGE

GÖLGE User

Filodamdaki üyelere de aynı fiyatın biraz daha yukarısını öneriyorum :)

11. hocam tr3 te bu saatler arasında elit gülle, 25lik top, güverte, yelken ve zıpkın fiyatları nasıl?

12. Biri cevap versin yaa teklif yapcaaam!! :)

13. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

selam

ortalma 20 milyon arası değişmekte umarım alırsınız. ama unutmayın tamamen şanstır.

14. Hocam hepsi mi o civarda ayrıca bazı mesajlarda 7 diyo 15 diyo falan kararsız kaldım hangisine inanacağımı şaşırdım :/

15. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

selam

şanstır bakalım deneyin şansınızı 3 gün pazarda iteemlere ihaleye girin bizden daha iyi öğrenirsiniz.

16. Hocam o kadar param olsa buraya sorma ihtiyacı duymazdım ki :) züğürtüz biz burdan öğreniyoz işte :) Teşekkürler kolay gelsin :)

17. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

selam

ben teşekkür ederim kendinize güçlü bir filo bulun yardımcı olurlar

bariskaan001 bunu beğendi.
  18. Bu serveri seviyorum yaa :) 25lik topu 200k ya çektim :)

19. **hakant**

**hakant** User

tr1 güverte fiyatı

20. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

selam

15 20 milyon altına arasına alabilirsiniz<