Server Support Hakkında

Discussion in 'Kullanıcı Köşesi' started by CaptainBarbosa, Nov 2, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Arkadaşlar iyi forumlar herkese

Ben hesabımı türkiyede açtım fakat şuan polonyadayım ve hiç bir şekilde sms ve banka kartımı kullanaıyorum ürünler türk lirası ayrıca support a yazdıgımda maille dönüş yaptılar server support a iletişime geç diye nasıl bağlantı kurabilirim şimdiden teşekkürler

2. Banka kartını kullanamıyorum derken ne tarz bir hata almaktasınız ? Zaten ürünler banka kartından ziyade kredi kartıyla satılmakta. Banka değil de kredi kartı kullandığınız sürece tüm dünyadan alışverişte problem yaşayacağınızı düşünmüyorum.

3. Kredi kartım malesef yok polonya ya ait server support la iletişime geçmem gerekliymiş belki onlar sistemden değiştirir diye ümit ediyorum sadeec telefonum ve bankar akrtım var

4. Telefondan alışveriş için ödeme kısmındaki bayrağınız ve telefon hattınızın aynı ülkeye ait olması gerekli. Banka kartından alışveriş ise her bankanın internet bankacılık hizmetleri aynı olmadığı için aynı ülkede bile sıkıntı çıkarabiliyor. Kredi kartı, paypal gibi ödemeler bunun için daha kolay yöntemler. Eğer Polonya hattından sms ile ödeme yapmak istiyorsanız, server supportunuzla iletişime geçin, Polonya'da yaşadığınıza dair bilgilerinizi yollayın, ödeme kısmınızı düzelttirin. Polonya supportuna ulaşmak için hesabınıza giriş yapmadan önce dil bölümünden ''Polski'' yi seçip, giriş yapıp, support butonuna tıklamanız gerekli. Oradan ödeme problemini seçerek sorununuzu iletebilirsiniz.

5. çok teşekkür ederim iletişim dili lehçemi olucak yoksa türkçe mi

6. Lehçe olacak, supportlar genelde o ülke asıllı insanlardır. Sorununuzun çözülmesi dileğiyle :)

Thread Status:
Not open for further replies.