SERVER DEĞİŞİKLİĞİ

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ≈Îη√ÎSbĻÈ-§ĦáĐΘƜ-ıce tarafından 3 Şubat 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. SERVER DEĞİŞİKLİĞİ İLE İLGİLİ KESİN BİR DUYURU YAPARMSINISIZ HAYIRSA OYUNU BIRAKMAYI DÜŞÜNÜYORUM GERÇEKTEN...

*_*ИİL●APO*_* bunu beğendi.
  2. Server değişikliğide nedir . Zaten türkiye serverları birleşip MEGA Server olmustur. tr1,tr2,tr3 birleşmiştir.

___Duk€___ bunu beğendi.
  3. neden bu şekil olduğunu biliyormusun bir çok serverdeki adminler seafght tehtit etmiştir . tr serverini kesinlik istemediklerini belirtmişlerdir başta rusya olmak üzere . iki blog şeklinde yapıldı ilk sunulan tehtitler sonucunca ikincisinide çıkarmıştır bunu çoğu kişi bilir.

4. souls2

souls2 User

çok uçuk bi teori bu ya Allah aşkına adamlar bu kadar oyuncuyu o kadar az mega servere sıkıştıramayacaklarını anladılar o yüzden mega serverin sayısını arttırdılar ki bu halde bile ne kadar çok oyuncu var haritalar ayriyeten afedersinde gerçekten 3-5 admin tehtidiyle bigpointin fikir değiştireceği varsayımına nasıl kapıldınız ya şu bigpointin sitesini girip bakar mısın acaba kaç tane oyunları var adamların bi seafightın yok olmasıyla batıcak mı şimdi bu şirket :) birde şu var avrupanın geneli rusları sevmez daha ilk haliyle mega serverlerin bigpointe teşekkür etmişlerdir rusları bizim serverlere bulaştırmadınız diye

5. kral01

kral01 User

Hep diyorum herkes kendi serverinde olsa oyun daha eğlenceli olurdu 10 kişiyle adayı alabilirsin ama 10 kişiyle koruyamassin çünkü rakip fazla olduğu için zincirli sıksalar codec anında düşer şu demek deil codeclerin canı az yukseltin hayır gayet iyi ama 5 10 kişi birlesse bile bise yyapamaz anlicaginiz ama normal serverde zorda olsa direniyor ve daha eğlenceli oyun ortaya çıkıyor fakat bu halde kargaşa hüküm sürer eglenenler el kaldırsın kimse mutlu deil

6. ne tehtidi anlamadım?sadece şuna katılıyorum ruslar türklerle oynamak istemedi.. ben ruslarla oynuyorum gl4 te.. hepsi türklerin barbar oldugunu düşünüyor malesef:D

7. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Sen bir işverensin ve seni işçin birşey yapman için tehdit edecek ve sen işçinin dediğini yapacan. Kaldıki adminler işçi bile değil ki koskoca şirketi tehtid edecek. Kimden duydu iseniz bu senaryoya çok kaptırmışsınız kendinizi

Admin tehdidi ile adamlar iş yapsa oooO ben 24 saat aralıksız tehtid ederdim!

GugudaForza61 ve *_*ИİL●APO*_* bunu beğendi.
  8. adminim bu güzeldi hahahhaha:D

9. taksalardı ederdiniz tabi :)) neye bağlı olrak 2 . versiyonu yaptılar pki :)hem patron işçiye muhtaçsa işçi öle tehtit ederki .d :) buda işçinin elinde kalitesinde getirdiği kazancında ...

10. bir şey daha kısa ve bazı serverlerde bazı değişiklikler olucağı söyleniyor nedir bunun doğrusu, gerçi bunu en son size söylerler ya :)

11. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Siz kendi yazdıklarınız ile çelişiyorsunuz. Hem adminler tehtid etti diyorsunuz hemde adminleri takan yok. Yaşınız kaç ama mantığınıza dayarak ufak olduğunuzu tahmin ediyorum ve şunuda unutmayın ki hayatta kimse kimseye muhtaç değildir yeterki Allah sağlık versin , gidenin yeri öyle yada böyle doldurulur :)

*_*ИİL●APO*_* ve tcgvatoz bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.