Server birleşimiyle ilgili önemli soru!

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve jokerrmurathan tarafından 23 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Şimdi serverlar birleşti bu pazar yerine etki etmiyo fakat kaleler filan değişti. Bu iş rütbelere etki edcekmi

2. rutbelerden kastin tp galiba ve onuda yazmislar di sanirsam yine serverlarin kendi arasinda düzenlenecek diye

3. Sunu demek istedim rütbe hesapları varya mesale 13k rütbe puanı gerek var diyor bir sonraki rütbe için yani:

Rütbeler günde bir kere hesaplandığı için, burada gösterilen değerler tahmini değerlerdir. Gösterilen puana ulaşman rütbeyi garanti etmez! Çünkü diğer oyuncular da bu süre zarfında değişen değerlere sahip oluyorlar. Dİyor serverlar birleştiği için değişirmi demek istiyorum.

4. ya dostum değişen hiçbir şey yok sadece oyun ekranında başka serveri de görebiliyorsun bu kadar

NightWish66 bunu beğendi.