server birleşimi

Discussion in 'Kullanıcı Köşesi' started by özgünmim[αк¢]2, Oct 30, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Serverler eski haline dönsünmü?

1. Evet acilen dönmeli.!

6 vote(s)
    60.0%
  2. hayır dönmesin.

4 vote(s)
    40.0%
Multiple votes are allowed.
  1. Server birleşimi sonucu alyanslar arası sıkıntılar oluştu herkes gene eski serverinde oynamalı bence oyun içi kasılmalar da artmış durumda .

Last edited: Oct 31, 2015
    *_*ИİL●APO*_* likes this.
  2. daha geri dönmeyecek :) :)

3. adalar ve tılsım elinizden gitti die veryansın etmiyorsunuz değil mi ? gerçekten objektif mi yorumluyosunuz bu durumu ? peki neden birleşmenin 10 15 gün sonrası açmıyosunuz böle bir konu ? neyse benim oyum hayır oyuncu azlığından şikâyetçiydik ayrıca kabak etkinliği geliyor o etkinlikde karlı olcuağı benziyor.

4. benim oyumda kesinlikle hayır önceden haritada kimse olmuyordu şimdi heryerde oyuncu var çok daha güzel oldu sadece yeni harita eklenmeli diye düşünüyorum ve kasmalar düşürülmeli aşırı kasma oluyor

5. sadece tr olarak düşünmeyin bence.. diger serwerlarda çok kişi oyunu bıraktı..

6. adalar gitmeden oncek fikrimde buydu