SERVER BİLGİLENDİRME?

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve SHERO tarafından 3 Nisan 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. SHERO

SHERO User

TÜRK SERVERLERİ NEDEN BU KADAR GEÇ BİLGİLENDİRİLİYOR BİR AÇIKLAMA YAPARMSINIZ

(konuları direk kapatmassanız sevinirim)

2. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Geç bilgilendirme derken? Yapılan bütün duyurular aynı günde yapılıyor, siz neyden bahsediyorsunuz acaba ?

3. bigpatron saat farkından bahsediyor arkadaş galiba :D:D:D

4. Bigpatron

Bir çok duyuru müsait olduğunuzda duyurun şeklinde geliyor şu saatte her ülke aynı anda duyuracak diye bir kural koymuyorlar. Sonuçta bizimde bir işimiz var herzaman müsait olmayabiliyoruz, kaldıki ben telefondan dahi olsa girip duyuruları yapıyorum geç kalınmasın diye.. Açıkçası anlamadım ne demek istiyor arkadaş, bekliyoruz bakalım ne cevap verecek.

5. Bigpatron Hazır Arkadaşı Beklemişken Bizede Burdan Cevap Verin Lütfen Şimdi Etkinlik Bitti Ruhlar Elimizde Kaldı 5 Nisanda kara Borsa Kapanacak Belki Bir Kaç Gün Oyuna Giremiye Bilirim Onun İçin Ruhların Neyle Takas Olacağını Bildirirseniz Ona Göre Kullanalım Hem Bu Kadar Needen Uzadı Onuda Anlamış Deyilim..

6. Bigpatron

Valla bende sizin kadar merak ediyorum ne ile takas edileceği konusunda. Malesef neden bu kadar uzattılar bende bilmiyorum ve henüz bir bilgide gelmedi. Muhtemelen yarın bilgi vereceklerini düşünüyorum

7. Bigpatron bence siz konuyu kapatın o arkadaş bir daha gelmez buralara :D:D:D

8. @Bigpatron öneri olarak iletir misiniz etkinlik bittiği gibi bu takaslar açıklansa yani karaborsanın kapanışına yakın olmasa bizler için daha iyi olur.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.