Şeref Salonum

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve TurkishMiLiTaRy tarafından 16 Ağustos 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar,

Biliyorum bu konu hakkında çok yazıldı falan ama buseferkinde bir terslik var gibi hissediyorum. Birkaç gündür gümüş rütbeyi alıyor, sonra geri bronza düşüyordum. Puanlar hep 2-3bin fark olduğundan bu rütbe yükselmesi-kaybı yaşıyordum. Bugün sabaha karşı olan resetten sonra şöyle bir durum ortaya çıktı; 11154843 puanım vardı ve dün önümdeki oyuncuda 11156845 puan vardı. Bugün ise; 11156193 puanım var ve üst rütbeye istenilen puan 11565360. Takdir edersiniz ki bu işlerden biraz anlıyoruz ve 1 günde yapılabilecek maximum puan 100-125bin civarı. Hal böyleyken bu durumun 2 açıklaması olabilir. Ya 24 level bir oyuncu 25 oldu ve puanı çok yukarıya çekti, yada puanlamada bir sıkıntı var. Bu durumun kontrolünü gerçekleştirmemiz mümkün mü?

PS: Hata yoksa yakacam gemiyi :D
    -RugbyPlayer

2. ●ђр●

●ђр● Guest

Kontrolü için merak ettiğiniz oyuncu ID sini ve asiri puan kastigi günü yazarsanız lvl mi atlamis vs inceleme yapilabilir ancak sizi bilgilendirmiyorlar bu konuda diye biliyorum.

3. HP Modum durum ciddi bakın gemiyi yakcam diyorum :D Benden üstteki oyuncu yabancı değil soracağım ona bakalım, hata mı yoksa birileri level mi atladı. Ama level olayı da mantıklı gelmiyor sonuçta 24e bölüp 25le çarpacaz ki o da 400bin puan etmez.

4. ●ђр●

●ђр● Guest

Hayır 10milyon puaniniz 24 - 25 yapildiginda 400bin puan oynuyor :) Ben mi yanlış anlıyorum dediğinizi :D

5. tamam rütbe yalan oldu ben yanlış hesaplamışım :D gemiyi yakıyorum hayırlı uğurlu olsun :D

6. ●ђр●

●ђр● Guest

Yakmayın be balyozlara yazık ;)

TurkishMiLiTaRy bunu beğendi.
  7. ●ђр●

●ђр● Guest

Konu çözüme kavuştuğundan kapatılmıştır.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.