sepectra sandık tasarımı

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve SEKIZINCIHAYAT tarafından 11 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

sepectra sandık tasarımı tekrar gelsin mi ?

1. Evet tekrar gelmeli

100,0%
  2. Bence gerek yok bende var sizde olmasın

oy sayısı 0
    0,0%
  3. Hayır gelmesin

oy sayısı 0
    0,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Başlıktan da anlaşılacağı üzerine bu tasarımın artık çıkmaması bana garip geliyor en azından etkinlikler de bunun tekrar tekrar sunulması gerektiğini düşünüyorum. Çünkü çoğu kişide bu tasarım var ve sandıklardan eski oyuncular ya da bu tasarıma sahip kişiler sandık kazançlarını çok yüksek tutabiliyor. Ama yeni başlayan kişiler(ben gibi) bu tasarımın eksikliğini hissediyoruz açıkçası. Eski oyuncularla aramızda fark mı olması mı isteniyor ya da oyuncular arası fark mı olması isteniyor anlayamıyorum tabi bilemeyiz kimse mecbur değil buna ama, bana kalırsa bunun etkinliklerle beraber bu tasarımın tekrar tekrar sunulması hoş olacaktır. Bilmiyorum sizler ne dersiniz buna ve yetkililer ?

2. kental

kental User

Açıkçası işime yarardı. Fakat direk inci ile değil de ruhlar karşılığı satışını isterim. Pazara çıktığında istenilen inci epey yüksekmiş. Ben nereden bulacağım o kadar inciyi.

3. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Bu tasarım daha önce karaborsada inci karşılığında satışa çıktı. Yeniden çıkarmı bilemeyiz ancak talep olduğunu ilgili birine iletecektir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.