sepectra (sandık tasarımı ) kupon

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve kimbuOSMANLI tarafından 18 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. sorun yok :D

2. bu istek cidden imkansızmış dediğiniz gibi yapmazlarmış :)

3. MEZAMORTA

MEZAMORTA User

İmkansız değilde sadece yeterince destek gelmemiş... gibi...

4. ali

ali User

Yani olmalı ama bunun için daha fazla oyuncunun katılması lazım.. Daha önce çıktığında seafight oynayan arkadaşlara söylemiştim hepsi yorum yapmıştı istek olduğuna dair ama şimdi istek biraz sınırlı yani daha fazla istek olursa olabilir bence...

5. artık bu istegin zamanı geçtı destek gelsede bos artık :/

6. Imm0Rtal61

Imm0Rtal61 User

bence de verilmeli katılıyorum konu güncel

7. MEZAMORTA

MEZAMORTA User

artık çıkarsalar iyi olur şu sandık tasarımını...

8. Yani çıksında ne şekilde çıkarsa çıksın...

9. Konu güncel - destek verelim arkadaşlar :)

10. bencede çıkarılsın tamdestek olmazsa olmazlarda;)

11. Merak ettiğim konu şu yeni başlayan bir oyuncu neden böyle bir tasarımı almaktan mahrum olsun ki?

MEZAMORTA bunu beğendi.
  12. Kupon olayı vs geçti zaten de tekrar sandıklara eklense fena olmayacak açıkçası. Ama bizi gören yok galiba yeterince destek toplayamadıysak demek ki :)

13. sandık tasarımı olanlarda destk vermeli ki çıksın. gerçi önce forum yetkililerinin bir defa konuyu görmeleri de şart...

14. bende o tasarım var ben destekliyorum. çıkmalı. bazı gemi ve itemlere diğer oyuncularında ulaşması gerek. hak ve adalet böyle sağlanır.

15. Bunu bide adminler okuyup gerekli yerlere iletse...

16. keşke