selam bilgisayardan anlayan arkadaşlar bir sorunum var .

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Suzukİ_İnazumA tarafından 31 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. bilgisayarda hangi programa tıklasam

[Program , COMDLG32.dll bilgisayarınızda eksik olduğundan başlayamıyor . bu sorunu çözmek için programı yeniden yüklemeyi deneyin ]

diye uyarı veriyor biraz araştırdım fakat nedenini anlayamadım dün böyle bir sorun yoktu bugün aniden çıktı işletim sistemim win8 dll suite diye bir program varmış indiriyorum kurarken aynı hatayla kuramadan setup kapanıyor ne yapmalıyım daha önce başına gelen varmı ?

2. indir at system 32 ve windowsa çözülür saçma programlar indirip yorma pc yi googleye yazsan drek geliyo zaten

3. system 32 mi indireceğim ?

4. soğuk kardeş senden Allah razı olsun ama bilgisayarda tek hesap var ve administratorum ama bilgisayar bu kopyalamaya izin vermiyor Bu eylemi gerçekleştirmek için izne gereksiminiz var uyarısı veriyor indirdiğim dosyayı sistem 32 klasörüne atamıyorum .

5. Deniz35

Deniz35 User

kardeş hiç uğraşmıym böyle şeylerle diyosan ya format at ya da sistem geri yükleme yap. bu hatayı ne zaman aldıysan ondan 1 gün önceye tekrar yükle sistemi.. Win xp kullanıyosan

Başlat-Donatılar-Sistem araçları-Sistem geri yükleme de ordan kafana göre bi geçmiş tarih seç tekrar ordan yüklesin sistemi.

Suzukİ_İnazumA bunu beğendi.
  6. EmirülErdem

EmirülErdem Guest

Selam

sanirim sorun icin yeteri kadar bilgi verildi konuyu kitliyorum.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.