Şekil Değiştirme

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve 〤〤●SerdaR●〤〤 tarafından 17 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Dizaynları markete koysunlar mı ?

1. Evet

81,0%
  2. Hayır

19,0%
  1. Merhaba,
    Bildiğiniz üzere yakında oyuna yeni bir özellik eklenecek . ''Şekil Değiştirme'' ya da ''Taş ekleme veya çıkarma '' ;
    Eğer oyuna böyle bir yenilik gelecekse , dizaynların özelliklerinin fazla bir özelliği kalmadı demektir.Zamanında alabilipte şimdi alamadığımız dizaynlar var,''Uçan Hollandalı,hayalet gemileri, v.b '' Bu dizaynları taş koyma özelliği aktif olduktan sonra markete belli bir inci karşılığı koysanız.Yani en azından herkes beğendiği dizaynı alıp kullanabilir.

2. öyle bir sey olamaz her dizayn ın kendine ozgu bır ozellıgı var yanı her turlu tasarım senin dedigin gibi olsa şimdi çıkan veya satılan tasarımların bır anlamı kalmaz ve kimse seafıght te satılan tasarımları kullanmaz

R€GLΛN.İÐØ bunu beğendi.
  3. я[C~Y]ĸoç
    bir şey sorabılırmıym ?

4. efendim buyrun ?

5. pazara amiral topları ne zamn çıkabılır acaba ?

6. degerlı arkadaşım 27 hazıran 2014 pazar gunu muhtemelen etkınlık ogelerınde yayınlanacaktır.....

R€GLΛN.İÐØ bunu beğendi.
  7. Artık taşlar var hiç bir geminin özelliği kalmayacak sadece taş olayı var artık.

8. arkadaşım sanırım temmuz demek istedin

9. ayrıcada sanırım arkadaşta özelliği olmayan tasarımlardan bahsediyor bildiğim kadarıyla hayalet tasarımların özelliği yok örnek olarak

10. Özellikleri olan tasarımları da dağıtabilirler , içindeki taşlar olmadan satılabilir sadece tasarım, özellik yok.

11. güzel olur benimde 52 dizaynım var fakat yeminle hepsinden nefret ediyorum almak istediğim 2 diayn falan var ghost gemileri onlar icin sabrediyorum gerekirse bütün dizaynlarımı alabilirler