şekil değiştirme-taşlar

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve yumi tarafından 25 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. yumi

yumi User

şekil değiştirme sisteminde (+50% damage vs players) ne anlama geliyor? işlevi nedir? skullbasher tasarımında özel taş olarak görünüyor. bir sorum daha olacak. yine aynı tasarım 27 elit seviyede +83.000 dp verirken savunma taşı olarak 60.000 dp(25-27 için 15.000 dp de var tabiiki) var. yine aynı seviyede 42.500 vp varken 40.000 vp lik taş var. burada dp 8.000 azalırken vp 12.500 artmış.sistem değiştiği içinmi dp ve vp ler değişti acaba?

2. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

%50 damage hangi tasarımda yazıyor? %50 daha fazla hasar veren hiç bir tasarım yok oyunda. Çeviri hatası yapılarak %50 daha fazla savaş puanı belirtilmek isteniliyor olabilir. Diğer sorunuza gelince evet yeni sistemle değiştiler

3. yumi

yumi User

yine skullbasher tasarımında yazıyor. ama bende sizin gibi düşünüyorum. çeviri hatası olabilir. zaten +10%zıpkın hasarındada çeviri hatası var. onu çözdümde bu taşı çözemedim.zıpkın hasarı yerine elp kazancı olarak çevrilmiş. (saldırı kategorisinde)
    taşın ismini yazıcam fakat oyuna giremiyorum şu an %25 de kalıyor. girdiğinde yazacağım.

Son düzenlenen: 25 Temmuz 2014
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.