Sebebsiz yere 1 ay oyun banı

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve verlofen*1*1 tarafından 27 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. iyi günler herkese ben hollanda 1 serverında oynamaktayım ve gemım ıyı bı sıralamada oncekı gun oyuna gırmeye kalktıgımde sebebsız yere 1 ay ban aldıgımı gordum supporta mesaj attıgımda sen bizimle oynuyorsun sana IP ban verdık dedıler tekrar yazdıgımda chate bırcok gemıyle gırıp chatı mesgul ettıgımı soyledıler benım gemıme bundan oncede 1 ay chat banı verdıler sebebı ıse baska bır gemıyle chate gırmemmıs evet ben bırcok gemıyle oyuna gırdım cunku 2 level yapıp COMPENSATIONPACK kodunu yazıp kırmızı halkayı acıp etkınlık gemısı vuruyordum bunu event basından berı yapıyordum supporta da benım baska gemılerle gırdıgımde chate herhangıbır sey yazdıgımı veya chatı mesgul ettıgımı kanıtlamanızı ıstıyorum dedım bundan sonra maıllerınıze cevap gelmıcek dedıler lutfen sımdı ılk cevabınızda hemen kendı supportunuzla ıletısıme gecın demeyın gemımı actırmak ıcın ne yapmalıyım sucum yok cunku 1 ay yoktan ban yedım acaba bu kısılerı nereye sıkayet edebılırım lutfen yardımcı olun

2. EmirülErdem

EmirülErdem Guest

Selam

turkiye serverlarindaki supportlara yaziniz onlar sizi yonlendirecektir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.