Seafight'nın sonu nereye gidiyor ?

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve yolcu11 tarafından 8 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. yolcu11

yolcu11 User

Sanal alemdeki sanal ögeleri bizlere parayla satıyorlar bu oyunu eğlence için oynuyoruz ve eğlenmek içinde illaki ücret ödemek gerekmektedir buna itirazım yok ama bu ücretlerin bu kadar yükselmesi nereye kadar şuanda sıfırdan bir geminin yetenek kale top gülle taş tasarım vs birçok ihtiyacı parayla alınıyor ama çok paraya alınıyor . Oyun içinde belirli seviyelere gelmek imkansız pırıltıyla toplar fullenilmez katlayıcısız mojo birikmez bu oyunun içindeki birçok tecrübeli oyuncu bunları biliyor neden kimse bu düzene ses çıkartmıyor . Oyun parasız olsun demiyor gerçek hayatta oldugu gibi güçlü güçsüz olmalıdır bu kuraldır ama bunun bu kadar yüksek ücretlerle belirlenmesi mantıklı degildir . Para ile sanal item alma konusunda sorunum yok ama ÇOK PARA ile alınmasına mantıksızca bakıyorum gece gündüz seafight oynadıgım günler oldu bu oyunun sonu yok batarsın batırırsın ama birgün bununda sonu gelecek bu kadar yüksek ücretlere gerek yok .
    Okuyan herkese teşekkürler .

2. :) duzen bu kardesim yapacak bir sey yok vr sonu belli cok sukur bani alir kurtulursun ilk gunlrrde bende ne yapicam diyordumds simdi ise ne oyunu diyorum forumda muhabbetine gieiyorum o kadsr :)

»EL-Capone«KGH² bunu beğendi.
  3. yolcu11

yolcu11 User

4 sene önce oyunu bıraktım son 1 senedir betada oynuyorum parasız :) arkadaşlarla kafamız esti dönmeyi düşündük işin içinden çıkamadık gemi alsan ayrı dert yeniden kursan ugraşılmaz bu arada bende betada ban yedim adalet yok adamlar ne dersek diyelim para kazanıyor :D

4. Gemi almak mantikli baslamamak ise cok daha zekice bi hareket :)) tavsiyem baslmaa baslarsan eski zevki bulmassin savas felan hak getire kimisi inci derdine dusmus kimisi tp 50 m incisi olan hesaplar var sen dusun :)) yani artik eskisi gibi sadwxe oyujklarin 1 m ustu oksugu donem degil herkes doldurdukca dolduruyo ve herkes guclu tarafta :) tavsiyem yabanci bi swde bielikte baslayin :)